Direktlänk till inlägg 12 april 2015

gymmet, & en liten älskling som man börja oroa sig för!

Av anonym anonym - 12 april 2015 23:00

hej & god kväll!

jag sov riktigt gott i natt plus när jag vakna märkte jag att en kompis hade födelsedag känns lite märkvärdigt att ha en kompis/ barnets gudmor som fyller dagen innan & sen dagen där på en annan kompis.

i dag bestämde jag mig för att gå till gymmet i morgon får väl hoppas på att man får  något kg innan resan till Malaga/fugenhirola 2 dagar sen där på till teneriffa på födelsedag kalas blir spännande i allafall plus komma bort från stan också slippa tänka på våldtäktsmanens morsa & våltäktsmannen sen struntar jag i/bryr mig inte om att man ska tycka synd om dom bara för det har något djuren eller något annat i deras familj ser inte som familje medlemmar & kommer aldrig att göra bara som 2 sjuka tofflor " idioter & lögn halsar " plus bara en toffeln som bara kompis & inget mera ( varför det har stått pojkvän orsaken om nån i tofflornas familj skulle hitta min blogg & därför jag har mitt namn & efternamn anonymt)

glömmt & berätta orsaken men nu vet ni, i allafall hur det kommer sig att jag har valt att hålla mig anonym med både namn & efternamn plus ge fakta om den här våldtäktsmannen.

mammsen kom till köket i dag & berätta att hon hade fått mail från familje enheten  & att mammsen tyckte att vi skulle ha möte & berätta vad barnets pappa är kapabel till & våldsamheter men blir sekretess belagt men familje enheten behöver ju höra sanningen om honom letar fram alla sms av både själv goda morsan & honom & hur han har skrivit.

 Nå om dagen jag matade lilleman ett par gånger/byte blöjor 2-3 gånger  bestämde mig för egen tid & det är gymmet fokusera på sig själv  & koppla av så klart.

Så var på gymmet 1 timme närmare en timme & 15 minuter blev kondition ungefär en halv timme & sen stryketräning den sista halv timmen sen stretching så klart😀.

vad som hände min papps skulle få 100 kr av mig i dag & i morgon halva så tog ut efter träning & vad händer jo upptäckte hemma att den var borta 😁 så får ta av pengarna i morgon 200 kr sen köpa en munktröja till lillen när man flyger till Malaga tror inte det behövs när det gäller Teneriffa .

senare efter Arne dahls serie så började älsklingen skrika rejält så vi prata om att åka till akuten med honom började smått vid halv & sen 19:00 brakade det & slutade vid 23:30.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Av anonym anonym - Lördag 20 april 22:45

Blandat regn när man vaknande. Bestämde oss för att gå till butiken och innan dess normal .Varit så skumt väder dom här senaste dagarna måste jag säga att det har . Minis bushumör och den större hos en klass kompis också. men minis saknade honom vä...

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards