Alla inlägg under juni 2015

Av anonym anonym - 22 juni 2015 22:53

hej!

i natt kollade jag på något som jag aldrig brukar göra  eller intresserad av som då är detta bodybuilding som jag inte förstår mig på överhuvudtaget måste jag säga.

varför förstöra sin kropp ? 

Ha muskler som vägde runt 434 på en av dom nej fy det är vansinnigt som sagt.

inget som har intressera mig stå & posa med pytte små badbyxor i olika färger också.

visade pappsen detta som tyckte som jag.

mammsen kom upp till oss & sa att lillen var arg ville komma upp som han fick.:)

bestämde Oss för att åka nummels att registrera själv sen in till Hongkong där mammsen köpa kompoSt jord sen lidl men blev i veikkola slut mOrotsbiffar & laxbullar ( ser ut som köttbullar ungefär) en köttbulle.

vädret har inte varit det molminGT sen på kvällen sprack molntäcket uppsen & blev en promenad lp

ANNONS
Av anonym anonym - 21 juni 2015 21:26

             

hejsan 

en kanon dag solen har skinit precis hela dagen Så går verkligen i te att klaga alls ☀️

Hade ett anfall i natt  eller  morgomen närmare hade visst haft ängla vakt med mig.

hade på någotvis ramlat mellan stenarna som vi har här vid lillevillan.

hade visst varit något av nån fight tror jag.

jag åt frukost runt 07:00 i dag fattar inte varför jag inte kan somna om efter ett EP anfall närmare pigg & kan inte sova så bara att gå upp & dricka kaffe & äta frukost.

var till butiken i dag handla hem 2 s glas med vanilj stänger sen andra ingredienserna till glass sen filbunke men i röd nutella choklad också köpte jag.

sen pofibrermjöl också men hittade inte mandelsmör ( måste söka vad det heter på finska) nä man inte vet riktigt vad det tillhör.

sen blev det en promenad med lilleman som i stort sätt sov hela vägen också var kvavt tyckte jag att det var.

mycket funderingar på den här killen som jag ni har börja prata med ända jag ogillar är ordet naken bilder) md tanke på att lillen finns med & hur han kommer att vara som plast pappa till honom & en massa såna saker som funderar jag på eftersom det är viktigt för lillen att ha nån att se upp till samtidigt också.

så det är ju något som han måste tänka på också så klart & inte bara mig hela tiden.

 

kollade på vita klänningar i dag även om jag inte är intresserad av att gifta mig så funderar jag lite på hur jag skulle se ut i nån av dom klänningar som jag har fotografera i dag & försökt få en bild över mig hur jag ser ut.

sen så klar också att en rosa klänning också & en ljus rosa lång klänning.😄

visst är ändå smått sugen på att köpa den vita med silver kanterna över/under bröstet halv lång klänning men ska ta en rejäl funderare också.

tycker dom ser ut som bröllops klänningar allihopa tycker både dom långa & korta klänningarna som Nelly har på sin webb butiksida.

 

men men annars har dagen varit bra på kvällen tog jag & pappsen en promenad så var det en bil som skulle backa ut  den backade så långt att de hamna i diket så blev att hjälpa til så dök den ena sonen upp & jösses jag kände knappt igen honom blev vuxen men det är samma sak med dom andra som har vart jämnåriga med mig här i sommar villa området.😄

sen håller lilleman på att bli dålig fick av höra av mammsen när vi kom tillbaka frå promenaden så blev att vakta honom tills att ha somnade om igen så kunde jag gå i bastun i sällskap med mammsen.

så är det min dag har varit i dag i stort sätt  & i morgon så blir det till att åka till nummela & handla där också men mera ätbara saker då.

ska se om jag hittar något bra hår schampoo + balsam som är bra för håret & hjälper håret att reparera sig & hår som mår bra , nu har ju mitt hår börja må lite lite bättre lossar inte lika mycket mera nu som det har.

fick reda på  det här med att jag har lossa mycket hår är pga gradiviteten för hela kroppen sätter time out.

 

ANNONS
Av anonym anonym - 20 juni 2015 22:01

   

hej & hallå

sovit som en stock hela natten tills jag behövde kissa.

basade bastu igår & blev irriterad på mitt hår igen tvättade håret i går också för det var på tiden det nämligen.

men blev att bästa håret bit för mig gick inte dra genom håret med fingrarna 😁

 Så inte ett dugg kul alls Sen när man också lossar hår.

sen i dag så skulle jag ta lillen på promenad men vad händer då det började duggade men om det skulle bli värre att det börja ös regna så skulle man vända tillbaka.

så tog & gick sen när jag kom till brevlådorna så då ska det blev klart börja regna men vi jade tur att jag & lillen hann precis in under tak så började det ösregna 😬

Så blev ingen promenad under dagen men på kvällen.

sen har chaffisen  hört av sig ville ha nån till naken bild men för min del som små barn mamma & skicka naken bilder så vet jag attan känns inte rätt mot lillen.

han är trevlig verkar det & min smak av kille men det här med naken bilder känns inte alls bra.😁

 Visst perfekt ålder är han i så klart men men får se kände i dag att jag behövde prata lite med min Skype kompis vad han tycker & tänker så klart innan jag tar mitt eget beslut så klart.

sen har i dag har mammsen blivit orolig över att lossar så mycket hår men något som jag själv har så klart lite smått oro för detta frågade sonens gudmor sen frågade jag på mamma gruppens tråd också om det är nån som har varit med om detta än så länge är det en tjej där i från som har råkat ut för detta också.

men men blev en kvälls promenad i dag i allafall med lillen & pappsen hängde med också på den regn vädret lugnagde sig på kvällen så passade på att ta en promenad då.

sen skulle jag ha bakat bröd i dag eller low crab bröd 2 som det kallas också men då var det 2 av ingredienserna som jag inte hade hunnit köpa hem pofiber & sen mandelsmör så det sket sig det också.

 

Av anonym anonym - 19 juni 2015 21:51

   

hejsan & trevlig midsommar!

vaknade runt kvart i tio i finsk tid så klart , men har sovit gott & lillen sov i stort sätt hela natten fick jag höra.

pappsen kom in & väckte oss frågade om jag ville ha ägg som jag ville också.

skit väder var det också när jag var & kissade  sen retade mammsen med att det regna plus att bygg gubben kom hit också som nu skulle ha en veckas semester även om han hade hoppats på att få dom här små sakerna klart angående mitt hus.

 Sen i dag är midsommar afton & ny tradition på stranden också .

 

sen lastbils killen verkar var intresserad av mig en det ända jag inte rikriget tyckte om var ordet " naken bilder" helt ärlig man känner inte varandra man vet inte vem det är .

visst verkar vara trevlig men när det gällde naken bilder så är jag lite tveksam helt ärligt & prata om sex som också gjorde mig gans tveksam också för den delen också så klart.

med tanke på min lilleman som jag har & är med i bilden vill ha en kille som är omtänksam som bryr sig om min son också eftersom han måste ha en vuxen manlig före bild för den delen.

till middagen blev sill tårta  sen kokkobrasan lägger ut bild på det i morgon orkar inte nu  

 

Av anonym anonym - 18 juni 2015 19:10

hej & hallå!

regnade idag som bara den först lite lätt & sen när vi skulle upp i stugan för att äta frukost , i dag kommer pappsen tillbaka hit blir gött.

vi gjorde upp att vi skulle hämta honom sen till butiken direkt var planen, när vi åkte till vanda flygstation där vi skulle möta upp honom kl 10:40.

så hade pappsen skickat ett sms att planet var försenat men som bara var med 10 minuter.

sen på hem vägen efter ha diskutera lite så  blev det middagen & vad man skulle äta först karelska piroger med äggsmör se blev det pata brava.😀

men vi hade glömt vatte kanistrarna som vi skulle fylla på vatten på hem vägen från flygstationen i vanda.

men så blev vi hemma sen en stund jag hann ta en kopp cappucino sen planera det som jag ska köpa & ingredienserna till brödet som jag ska baka blir nog i morgon tror jag beroende på om jag hittar allt som behövs så klart.

en granne kom & brände upp granris kvistar på tomten efter trädfällningen igår tog ungefär 2 timmar totalt.

se blev det in till veikkola  & handla det som jag ska ha.

vi avvaktade eftersom det började regna också plus tog med oss grannen som hjälpte till att bränna upp kvistarna.

då somnade lilleman i vägen till veikkola så han sov när jag tog mig ur bilen med honom i famnen var bara att lägga ner honom försiktigt sen i baby stolen på vagnen i s kaupa  & sen ordna det jag ska ha.

mjölk olika sorter kokosmjöl majs mjöl hasselnötts mjöl 

Jordnöts smöret hitta jag inte inte tyvärr.

så nästa gång det blir att åka till butiken så ska jag köpa hem det sista så jag kan börja baka detta bröd.

men middagen i dag blev då rökt röding med färsk potatis & sallad som var riktigt gott måste jag säga längesen man åt det.

hade fått ett sms av en kille på kik som jag började prata med igår som är 42 år kör trailer hihi.

men man får se vad blir av det hela som sagt han verkar acceptera lillen & att det är okey & inge problem med det eller men än så länge har han en massa plus poäng från mig än så länge.

Av anonym anonym - 17 juni 2015 21:01      hejsan

vackert väder & solen skiner men har blåsit väldigt bra.

men bestämt mig för att ta en promenad med lillen den vanliga rundan har ju inte varit & gått med honom nu på ett par dagar.

vart så trist väder plus att man har varit till Ikea & Bauhaus också så mycket därför också.

promenaden tog en timme ungefär från villan  till brandstationen men behaglig & lillen sov i stort sätt hela vägen tills man kom till det störta röda huset sen vakna han antar började bli hungrig också så klart.

 Sen förhoppningsvis så blir det att köpa hem lite start på min vikt nedgång också för då lägger jag ut start bilden i morgon på mig kropp men det är i morgon det Då i så fall plus ska köpa 1 mått band också.

ska börja baka ett eget hälsobröd som det hette sen bara nyttiga saker som förra gången.

men sen hemma från promenad bytt på lillenman så kom mammsen tillbaka efter ha rensa bort grenar & kvistar från fällningen av träd.

så tog över rensandet på grannen tomt där dom här 2 träden stog.

men bilderna på blommorna tog jag igår eller närmare den första i går & den andra & 3.e i dag men i morgon ska jag försöka ta bild på mitt hus nu när det ena staketet har nu byggts upp.

sett igelkotten i kväll igen  precis när jag skulle börja diska & såg vad den la sig misstänker på att den bor där men inte helt 100 % på det.

tycker dom är så himla gulliga igelkottar när dom plötsligt dyker upp k& som jag är lätt skrämmd så fort det bara rör sig på maröken efter min lilla upplevelse med att plocka svamp med mammsen & syrran förra året.

så hamnade vi i ett ormbo bara kryllade ormar över allt huller om buller sen dess så har jag blivit lättskrämd.

 

Av anonym anonym - 16 juni 2015 20:52

hej! 

blev en tur till Bauhaus i dag i espoo för att undersöka skåp & kök skåp men det var inte mycket förutom 4 st.

mammsen passade på att köpa blommor plus 1 tuja som ska stå utan för mitt hus 3 stycken som jag förstått det.

när vi for där i från till finno vägen & en annan köks butik så märkte jag att lillema snuttis var borta & fick panik t o m så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Bauhaus & kolla om den var kvar där & låg nånstans  skulle vara hemsk om man tappa den & den är ju i te direkt ersättlig precis.

så vi for tillbaka så var det någon som hade hitta den & gett till informationen så där var den och så hämta mammsen den jätte glad.

men det var bra att den hittades annars vet man ju inte vad som hände i kväll när lillen  upptäckte detta med den var försvunnen men allting gott slutet gott som man brukar säga när det slutar bra.

hemma sen väckte man lilleman som inte var riktig var glad att man kanske skulle ha tagit upp baby safen med honom så han hade fått sova klart i stället.

men så var han pigg i stället tills han blev hungrig & man hade bytt på honom & mammsen gick ner till sitt kryp in & sov en stund innan middagen sen där på så bestämde vi oss för att mäta i min stugan angående möblerna  eller köks byrån närmare.

så kollade vi runt på lite olika alternativ  angående bord & hittade sen som jag kände skulle passa perfekt måste jag säga att det skulle.

men i morgon ska hon visa mig måtten och hur det kommer att se ut eller närmare att jag får en bild av hur det kommer att se ut själv byrå lika de köks tillbehöret kommer stommen vara vit med gräddvita lyckor & svart bordsskiva det känner jag kommer bli bra & känns rätt också för den delen så klart.

sen ett brimnes skåp med 2 dörrar kommer det att vara /bli också , sen bar bäddsoffan beställs också så nu är det bara små saker kvar som små skåp glas tallrikar vatten kanna lite skärbrädor på det också  stekpanna tog jag med mig som kastrull bland annat.

diskat har man gjort också .

Av anonym anonym - 15 juni 2015 20:13

  hejsan!

skit väder hela dagen, i stort sätt men bara bra för naturen så klart.

så vi bestämde oss för att åka till in till nummela &  den ända möbel butiken som finns också.

vi gjorde oss i ordning  att åka dit tio möbel butiken.

där butiken låg var i ett litet industri område  sen när man närma sig så började jag känna igen mig var så längesen jag har varit där gissar på att jag var 6-7 år då så längesen var det man befann sig där.

så kom världens regnskur så att jag beslöt mig för att stanna i bilen med lillen om det inte var något speciellt som var intressant så klart.

mammsen hittade något som ville jag skulle komma & titta på den var fin men sen visade det sig att den var galet dyrt på runt 4 000 kr.

så vi bestämde oss för att åka hem ta & fundera lite men sen fanns det en på Ikea också som jag intresserade mig för också.

så nu resten av kvällen har man då funderat , verkligen hen hel värld måste jag säga att det är när det gäller möbler & vad man nu vill ha .

passade på att skämma bort mig själv med 1 kopp cappucino & satte min lilleman i baby sittern tog fram plattan & kollade på olika soffor som man ska välja på.

så satt man & pratade med lilleman samtidigt när han hade sin pratstund som han blir så rolig & gullig när han har det.

sen domderade han en gång också det fick mig att fatta noll riktigt argt ljud  dom han utförde när mammsen tog honom så han skakade i hela kroppen.

det var gör han hade bajsat & sen försökt tala om det.

 

 men i morgon blir det en promenad men sonen inte vart ute & gått på 2 dagar vart ju regn & sen också till Ikea .

en förhoppningsvis bastu i morgon & tvätta håret.

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mamman35 med Blogkeen
Följ mamman35 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se