Direktlänk till inlägg 7 februari 2016

Hoppas att detta väder som vi har haft håller sig

Av anonym anonym - 7 februari 2016 22:56

Hejsan och hallå!

 

Har i dag vart snuvig eller smått snuvig,matade min lilleman också

som nu har blivit förkyld och som hade medda vaccin och göra tror jag att det är eftersom det kunde allt komma såna bieffekter men det här skulle ju vara runt nästa vecka det skulle komma som jag hade förstått det.

Förhoppningsvis försvinner det snabbt också hoppas jag.

Tog en promenad med honom också efter frukosten ,men fick en aning dåligt samvete efter att jag hade kommit hem och fick veta det är en lite förkylning som lileman allt hade fått.

Men han somnade vid rålisparken och sen sov han ända hem via karlberg och hornsberg och sen ännu en stund i vagnen hemma också.

Egentligen var det ju planerat att jag och min mamms skulle gå och träna men det blev aldrig av precis.

Men förstår min mamms samtidigt också eftersom hon har fått vaka med lillen,pga hans förkylning.

Eftersom jag har ep och får anfall 1-2 gånger i månaden anfall på natten som det alltid har varit så kan jag inte ha honom i samma rum som så man inte skadar honom på något vis för det är ju  inte bra alls.

Så hon hade vakat med honon ända till halv fyra på morgonen som jag hade förstått detta pga snuvan som han fick.

Förhoppningsvis ingen feber eller men väldigt grining och vill vara upp i famnen hela tiden också.

 

Men även om denna lilla incident har varit så var det en underbar promenad i solen och man inte alls behövde frysa eller .

Och lilleman sov i stort sätt hela promenaden också man hann laga frukosten till mammsen också som hade sov ända till halv tolv ungefär.

Och sen vakna lilleman och kände att han bajsat så fick avbryta hennes frukost tills han var klar angående blöjbyte också.

Annars har man lekt med honom och läst bok för honom lite olika böcker också .

Och så har han sovit länge också varit ändå på strålande humör också full med energi också.

I morgon får mammsen vänta 14 dagar med fortsättning av skuld betalnngen så att jag kan köpa hem lite saker mjölk och yoghurt (valios laktosfria) och kaffe eller kapslar så att man har nu är nästan alla slut plus att jag måste flytta på min sl kort så jag kommer till sats bromma också i morgon .

Plus att veckan där på så ska jag ta promenad med en vännina och hennes jämåriga dotter som min son så att man har pengar och inte behöva göra bort sig eller med tanke på att jag har lova henne detta med tanke på att hon bjöd mig sist då så känns det mer än rättvist att ta och bjuda henne på fika denna gång.

Och något som jag måste också säga till mammsen i morgon också så hon inte tror att jag gör någon bort förklaring gissar ändå på att våran teneriffa resa ändå blir i mars/april.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards