Alla inlägg den 29 april 2019

Av anonym anonym - 29 april 2019 23:45

sov gott som en stock trots nyheten av mitt stora ❤️ i går som kom som en chock med att ha blivit beskjuten i benet.

men sov gott i allafall och vaknade av pling i mobilen och såg att det var mitt stora ❤️ som hade skrivit till mig som första ord good morgning honey typ det jag hann läsa eller kände att jag ville läsa slippa stressa till förskolan och sen klä på sig bråttom mm.

så valde att vänta tills att man var hemma igen som jag också gjorde.

men jag tänker mycket på honom också peppar och håller på för att ha honom på bra humör och sen att han är klar med sitt mission så.

det mail jag skrev så då  berättade jag om min benhinne inflanmation bland och planerna för min dag  som jag planerat in.

och att först och främst vad det då att jag hade bestämt vad jag skulle göra och det ända var då, var motions cykeln i stället men kände vetkligen hur min känsla av rastlös eftersom andra saker inte Bara till rastlöshet så klRt som tyvätr behöver har lite variation på saker.

Av anonym anonym - 29 april 2019 10:15

hej och hallå!

hade en aning svårt att somna igår efter det besked killen som han var med om men mådde visst i dag lite. bättre .

han är militär och ser dessa hemskheter varje dag man hör mycket på tv om vad som händer i världen och  där han är just nu också.

men en sak som är säker det är att min son ska inte överhuvudtaget få spela dessa vidriga spel som är så populära där dom bara skjuts till döds mm.

räcker med att det här finns i verkligheten och varför dom måste hålla på så här än att komma fram till nånting eller förstår jag inte för den eller.

i dag gymmet men bara för att cykla vågar inget mera än detta så länge jag har det här benhinne inflammationen som inte är ett dugg rolig eller  när mN ej kan gå snabbt alls överhuvudtaget och jag som hade bestämt mig för att börja med lång promenader.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards