Alla inlägg under september 2014

Av anonym anonym - 2 september 2014 22:32

God kväll mina läsare!

Nu är man då i i 5 månaden och  dagar då det går verkligen få fort och månaderna också för den delen också nu är det ju bara 4-5 månader kvar det känns helt ofattbart helt ärligt.

sen blir man mamma till en liten juha mikko Elias  men längtar verkligen på något vis bara att få sen min lilla skrutt helt ärligt.

Men man vill ju inte köpa allting på en gång eller vissa saker tänker jag vänta med  som vagn så den inte bara blir stående.

Men åkpåse ska jag köpa en blå med öron tänkte jag mig  och sen när det börjar bli lite mera varmare en tunnare med öron.

Men barnvagn och kombi så att man både ligg del när den som nyfödd och sen sitt del när den blir större så man inte behöver nya för det är bara dummt och bara att man hittar en till någolunda pris också i passlig modell eftersom den ska med till sommarvillan också och i stort sätt bara grusvägar där så måste den ju hålla där på vägen också.

Och en bärsele vill jag ha också inte alltid man vill ha med sig vagnen eller om man bara ska göra några saker som tar några minuter.  

Såna borde ju också finnas tills vettigt pris också kommer nog få hjälp av min älskade syster det är jag 100 % att lära mig saker och hur man ska hantera saker ,också  såna saker och det är ju bra.

Eftersom jag blir ensamstående mamma ,och känner att jag vill ha en stabil pappa till mitt barn också så klart än denna typ som är ett avslutat kapitel helt och hållet.

Jag har verkligen bestämt mig för att bli en bra mamma finnas där för min son och ta hand om honom älska honom och ge den kärlek han behöver.

Men det ända som jag inte vill är att skämma bort honom ,för jag har varit bortskämd en gång i tiden och tog ungefär 30 år innan jag lärde mig att kunna acceptera saker.

Det ska vara lagom med saker tycker jag som sagt och det som han behöver i den ålder han kommer plus att jag kan låna saker av min kusin JK också berättade hon för mig om det behövs också så klart.

Som val gulligt av henne också tycker jag.

Jag har underbara kusiner och är glad att jag har dom också märktes att dom blev glada när jag berätta om min gradivitet för dom 4 av dom vill inte avslöja för om detta eller så klart.

Så valde dom närmaste kusinerna för att berätta om detta.  

Visst jag vet att det kommer att synas att man är gravid när man är i vecka 20-35 inte långt kvar då

precis.

Med tanke på min 2 farbröder som jag har PN och JN (ger ej ut namnet för att vara juste mot dom)

och så mycket som PN har ställt för mig och pappsen också .

 

Men min dag har varit bra i dag i alla fall och har varit runt 20 -21 grader varmt här också men enda har man gått i 3 kvarts lång mamma topp i svart o vita prickar och svarta tights.

Och använde mina nya ballerinna skor i och eftersom dom var så pass nya också så fick man lite skav sår också på ett väldigt jobbigt stället var under lilltån förstår inte hur jag så ett skavsårs plåster där under.

Var inte till stan och bokade båtbiljetter till helsingfors den 30/10 oktober för då hade dom lite nya saker på silja serenade också bland annat så kommer världs artisten Yohio tyckte verkligen att det var dummt av en kompis till att inte följa med som vela se honom live också så det kompisens huvudvärk.

Plus gravid också så jag skulle inte direkt vara ensam i alla fall eftersom jag vet att finns killar som bara kommer fram till mig och försöker flirta med mig också.

Kanske är lungare nu när man har lite mage och att man visar att man gravid också som sagt.

Man får klappa magen extra mycket *hihihi*

 

Sen pratade jag med mitt   i dag också om att han skulle komma med då och hoppas att han gör det också men som sagt vill ju inte hoppas för mycket eller.

Och den kryssningen som jag har nu kom jag på en sak men det ska inte vara till min födelsedag eller något sådan,eftersom jag vet att min mamms vill att vi kommer till sommar villan jag och min papps ett par dagar så varför inte utnyttja den då.

Så på dagen flyger min papps till vaanda flygplats och får mammsen hämta honom så får jag ringa honom nån timme innan Baltic Prinsess anländer åbo och säger att dom ska åka dit och hämta men att han inte säger nånting om detta att jag kommer med dag båten.

Det kommer att blir toppen det är jag helt säker,men det ska inte vara någon var överaskning i alla fall

så är det närmare för att hjälpa mammsen med att packa sakerna som hon behöver.

Ska se om jag har någon bild från villan tänker inte lägga inte ut nån bild på person i min familj i alla fall det är sak som är säker i alla fall.

och sen lägga  ute en ny bild på bebis magen också eftersom det är vecka 20 nu och osäker att  jag har gjort detta.  

 

Här min nya mamma mage vecka och tycker nu att det allt börjar synas ännu mera än tidigare.

 

 

mamma mage v 20. ny tagen bara för 1 minut sen.

Sen har jag i dag prata med mitt    hur det hela gick och som jag känner att det gick till och men han var inte arg och tyckte att det var bra gjort av mig också för jag har i dag anmält barnets pappa.

För han hade latjo med i när jag sov och sov så tungt att jag inte la märke till något om detta

förutom att jag fick lite små blödningar då och men aldrig någon ordenlig röd vecka sen tog jag ett test så fick jag vet att jag var gravid så gick det hela till, visst hans sätt tycker jag var svin aktigt och och anmält honom.

Men är glad att jag fåt ändå en lite bebis att ta hand om och gosa med.

Men mitt    stöttar mig i detta visst han kommer ju bli en sorts låtsas pappa till denna bebis men om han vill mer se sig som ett stöd och finnas där för mig men endå hitta på något med lilla juha så känns det bra också även om man är i ett förhållande eller är på gång.

Vill inte att han ska känna sig tvingad på något vis men huvudsaken att han finns där för oss.

Och att vi kan vara för oss själva i bland också så klart det är något som är viktigt det också så klar .

men han kan ta det lugnt tänker inte presentera lilla juha med en gång ska nog gå ett tag innan han och  mitt

   kommer få träffa varandra så känner jag det ,det är väl det som kallas moder instinkter också så klart.

Kan jag tänka mig.  

Man blir ju som sagt ensamstående mamma ,och vill inte ha med barnets pappa att göra överhuvudtaget eller han är ju nu ett avslutat kapitel.

struntar totalt i om han är sur över detta.

 

1. Att jag har bestämt namn själv till min lilla son

2. Att jag har mera stöd av mina föräldrar och familj än han.

3. Att jag lägger mera energi åt den lilla än vad han gör

4. Har en helt underbar vännina som stöttar mig till 100 % i denna gradivitet.

 

Och vad kommer han att få göra betala underhåll för barnet med tanke på att jag blir ensamstående mamma till lillen.

 

 

 

Senu

Av anonym anonym - 1 september 2014 23:09

Hejsan Hoppsan & God Kväll!

 

Funderade lite över det min vännina sa i morse  angående om medborgarsksap men kände att nä varför

eftersom jag nu ändå blir ensamstående och jag bestämmer över min kropp och hur jag då vill ha det så är det upp till mig.

Och tyckte att det var helt onödigt att höra av sig eftersom jag kan vara den människan som kan vara uppkäftig av mig och säga vad jag tycker och tänker och kan prata om saker om det behövs, än vad barnets pappa gör,

och tänker inte tjafsa med honom.

Förstår inte bara att han hade mage och skriva och till mig som är så barnsligt och ovuxet  och omoget så det står härliga till och det var detta.

Jaja hans huvudvärk men som sagt, vi alla har nu bestämmt att jag blir ensam mamma och att det blir bra.

Det sista jag skrev till honom och sen skiter jag i om han hör av sig eller inte men med tanke på hans val så

och det här med lagen som skrev till jag följer bara lagen, eftersom jag vet att han har rasistiska hat inom sig och vräker ur sig hemskheter så jag har skämmts och tyckt att det är pinsammt när han gjort så.

Så skrev jag så här till honom.

Ska du säga som har rasistiska hat inom dig som tycker att människor från andra länder ska flytta tillbaka eller alldrig kommit hit det är hets mot folk grupp och det finns lag på det också  skrev jag till honom och sen med stora bokstäver hejdå till honom för såna tycker jag inte om och det var ju därför som jag var på denna manifestation mot nazister/rasister i helgen med att skramla med nycklar och klappa händer och saker .

Dom från andra länder är människor dom också och har rätt att vara här tycker jag inget fel på dom alls överhuvudet taget.

men som det har varit i hans ögon.  

nu ska jag se till att jag får mina saker flyttade i från honom i alla fall och fort som fan ,jag har ju nu starta om mitt liv som sagt och vill inte ha med honom och göra mera alls han gick över gränsen där ,precis så där gjorde en vännina till mig också med försöka  hur andra ska bete sig.

 

Och detta är var jag ska ta upp med kuratorn på torsdag också har jag bestämmt mig för också.

1.Hur man kan ordna hjälp (för det var något som barnmorskan på foster medecinen frågade mig om så kändes det att det var på tiden att göra det så jag kan lägga upp en plan)

 

Känner att det är ju en av dom viktigaste punkterna som sagt för mig och kommer att vara också så klart

ingen som jag kan neka till för det är ju.

Med tanke på min lilla och sen också det här med att få hjälp här hemma än bara mina föräldrar om det går och fixa något som sagt.

Jag känner att jag verkligen lägger energi och tid på den lilla ,så till och med att inte att det inte ens har blivit något med gymmet.

Men ska nu försöka gå 2 månader sen är det och känner att jag nu behöver variera än med bara promenader som jag går vare sig om dom är 2-3 timmar långa.

Men armar behöver ju muskler och mina ben behöver lite annan träning angående dom musklerna.

 

Annars har jag varit upp till fridhemsplan i dag på lite ärenden och shopping också och snacka om att jag hade rena tur dagen i dag också för den delen.

Så jag kände att jag hade verkligen tur dag i dag som sagt och det har jag bestäm mig för att lägga upp bilder på också så klart.

Men jag hoppas också att det fungerar också att göra det så klart för det gjorde det inte för ett par dagar sen det minns jag gått och väl.

 

Lägger för upp dom som jag köpte på lindex eftersom dom 2 hör ihop.

   

Det är samma figurer på dessa 2 och det är panda ansikten  blev verkligen helt kär i dom när jag såg

dessa,är lite på sugen på den gröna också som jag såg på lindex men väntar nog nån dag med att handla

den så det inte blir för mycket på en gång.

 

   

mamma tights och det sista paret av dessa blåa ballerinna skor så är verkligen glad att jag hann

köpa dom sista paren av dom och det som var ännu mera tur var ju att det var min stor lek också så snacka om att ha en riktigt bra tur.

Varför jag köpte ännu ett par mamma tights i svart var för att jag hade ett vanligt par av detta och kände

Det började spänna runt på magen och man ska ju vara rädd om den lille också klart för det är jag och inte lite eller ,om man inte ens har varit på gymmet nu på nästan  månader måste fråga min pt i morgon.

 

Men var in på apoteket först innan jag var på shopping rundan för att beställa ,medeciner till mig  för ett par av dom var redan slut också  tog slut i går ,det är det som är lite jobbigt när man bara får  förpackningar

och sen håller dom ungefär 2-3 veckor så måste man ordna nya,samma sak med andra som jag tar också som till och med har licsens på.

att det började spänna runt och magen och man ska vara rädd om den lille också så klart.  

Och det är verkligen något som jag är pratar med magen varje dag en stund lite då och då och nynnar till den kan inte så många barn sånger ännu som sagt den ända jag kan är den som min farfar skrev som heter små fågel ugnar men vill försöka variera på låtar och sånger så det inte blir för en formig eller skulle gärna sjunga finska också om man kunde några så klart.

Ska ta och försöka lära mig språket jag har finskt blod i kroppen som sagt och något som jag borde lära mig och utnyttja också .

 

God natt på er återkommer i morgon.

 

 

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards