Direktlänk till inlägg 14 juni 2018

Dag 12. fint väder dock lite övertalning nu pga viktiga saker (går ej in på detalj just nu)

Av anonym anonym - 14 juni 2018 22:38

Väcktes av mitt lilla hjärta i dag men på ett mysigt sätt.

men hann vakna innan han kom in till och med måste jag säga att han gjorde.

vakande i någon sorts panik attack misstänkte ett sånt här väldigt kortvarigt anfall igen.

behöver ej vara det.

Men lagade gröt åt älskligen som inte alls åt upp förstår dock inte vad jag gör för fel på min gröt till honom helt ärligt vart så här länge nu så jag nästan har gett upp.

Men för att inte tvinga honom så säger jag lungt att du får äta den när du vill inget tvång.

så tog han och lekte en stund i stället med sina leksaker också.

Senare sen till sin hoppmatta som blev en sucse också så klart måste jag säga att det blev också som jag inte riktigt trodde först på också.

Sen kom mammsen upp också pratade med läkaren också som hon har och fick inte så bra svar som jag förstog det så därför går jag ej in på varför eller och ville inte det för hennes skull eller.

men var lite tjafs om det ena till andra också så klart så kände jag lite saknad av pappa också i dag och min sambo som dog i byggolyckan saknar honom lika mycket också gör jag även om jag har ett underbart litet   i dag och verkligen älskar och har kommit närmare sen jag fick missfallet så har vi kommit närmare varandra känns skönt.

har annars i dag hållit på med mitt projekt lite i dag också och teckna lite former också till detta också så klart.

vill ju gärna har någolunda klart en del och speciellt dom viktigaste grejerna också som har med detta och göra också så klart.

Tur är har man ju ett tag på sig också så klart så tror jag hinner med det mesta också med färger och det jag la ut i tidigare inlägg också.

sen bara myst med mitt   också så klart sjungit och lekt med honom.

Fjant förvaltaren hörde av sig är ganska förbannad på den punkten också men hjälpte lite med bort förklaringar om hur en dejt är villig att betala det ena efter det andra också.

Men som sagt nu är det på tiden med sluta att sär behandla mig och starta min projekt i typ mitten av augusti som sagt har jag tänkt mig.

Sen lite tjafs om det här med att jag vill hem men efter detta besekd känner jag att jag vill ha min mamma med mig och mitt   vågar nu inte lämna henne ensam med honom efter detta vill ha lite upp syn över nu henne och inte konstigt.

såg billiga båtbiljetter också så ska nu allt försöka övertala men på ett lungt sätt både för hennes skull och min och mitt    skull självklart med tanke på hur mycket han pratar nu om åka båt och silja serenade.

som min mamma tror att jag har försökt egga honom till men som jag dock inte alls har bara för man kolla på silja på you tube suck alltså.

Men vill bådas bästa för deras skull självklart .

Om man tänker på att jag inte våga lämna henne själv eller som sagt.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 25 april 23:15

Sovi gott i natt som minis också . Kollade i ansiktet och det har slutat blossa upp Pga stress så klart. Minis var inte så enkel att få till förskolan Sminkade mig gjorde en videos på detta . Sen till normal handla hem saker . Minis stört j...

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards