Alla inlägg under september 2019

Av anonym anonym - 21 september 2019 21:55

sov hyfsat till den djupa sömnen kom sen ,satt och prata en stund med sonen gudmor i morse också och att mitt lilla troll kom till köket.

fick sin frukost och var på gott humör.

och innan jag kom upp ut sängen kom det ett sms från älsklingen som skickade mig god morgon sms så hade precis vaknat också.

tog mig samman att berätta om det som hände vet ej om jag hann berätta men då på kvällen så kom det meddelande från en persin på chatten ett sånt sånt så här.

hej sexy vad sexig du och vilka bröst du har att leka med blev rosenrasande vet för att bag blev öcklad.

b

Av anonym anonym - 21 september 2019 21:52

dagens resultat på dagens motion , dock var denna cykel lite underlig än vad den jag annars brukar cykla på är.
men det gick bra ändå och var skönt Att röra på sig också.

seriöst så skämms jag över hur jag ser ut. men nu på måndag så ska jag väga mig ha start vikt och nu samma kläder varje gång också ska jag ha.

Av anonym anonym - 20 september 2019 20:27

sov gott vaknade av mig själv också som nu mera känns så jäkla bra också så klart måste jag säga.

Dock lite ångest efter det här med som hände mig & min son på förskolan när jag hämtade honom i går så kände att det var lite jobbigt inte lite eller så klart.

när den här ugnen sa titta vad tjock hon är. vad tjock. och när inte änns någon ingrepp i det hela som man tycker att dom innerst inne ska så klart har dom det tidigare så borde dom göra nu också men hon som kom ställde sig bara där och sa bara hejdå till oss när vi gick och då tog mitt beslut för att skriva och berätta för henne som har hand om detta.

så när vi kom så var det många av ungarna som tittade på oss men ville inte säga det var en unge som sa titta där kommer sonen och hennes mamma så hon som har hand om gruppen kom fram till mig först var det om lite annat men sen var det om det här påhoppet  och sa att det inte är inte okey inget man får säga till andra det hade vart diskution hemna om kände nästan att jag fick gråten i halsen och man såg hur han skämdes som hade sagt detta också.

säger till er små barns föräldrar ta ett rejält snack med era ugnar på det sätt så att dom förstår vad det är som händer trodde aldrig såna här påhopp fanns på förskolor helt ärligt.

fick en ursäkt i allafall och det var det vikigaste både jag och sonen först lill trollet och sen jag.

men var hemma hela dagen i dag  eftersom våran bekanta bara rasade ihop  så att jag och systersonen fick ingripa också till och med.

och sen fick jag vara vakt till nästan tre tiden eftersom det var bara jag hemma.

och mammsen ville inte att man skulle lämna efter detta.

hämtade sonen och systersonen kom med  eftersom han förstått att jag tyckte det var jobbigt och sen också eftersom vi kom så kom yrvädrets syster och som först sa hej till och sen bara stog och genimskåda mig som gjorde var rintigr läskit också.

bettade detta för älsklingen också som tyckte att det var bra gjort av dom också så klart angående detta vad tjock hon är mm.

 

Av anonym anonym - 19 september 2019 23:45

efter dagens händelse som jag berättade om   har jag verkligen försökt lugna mig inre tänka så mycket på det eller har vart svårt att sluta tänka men efter att ha prata nu med 3 personer så har det lugna mig helt och hållet först systersonen dock tårar i ögonen så han förstog att det var nått som ej stämde stängde min dörr så att jag fick berätta utan att andra hörde.

och sen älsklingen när jag berättade för honom när han undra vad som hänt och blev orolig både för mig och mitt lilla troll

och nu när h.l kom på kvällen .

ställde ju mig på vpgen också och världens pinsammaste siffra aldrig vägt så mycket som nu 

och hade en diskution om detta också.

det här är inget jag vill prata om med andra också inom familjen.

har vart underbart väder i dag dock tyvärr blpsigt har det men sol i allafall har det.

stack till gymmet en timme och bara cyklade och inte att pulsen var 150 men grymt skönt var det i allafall.

men stt få reda på att man vägde 121.5 där gick gränsen  blev äcklad över hur jag ser ut som sagt.

 

Av anonym anonym - 19 september 2019 16:55

hämtade lilla trollet i dag och blev väldigt upprörd mycket för att jag har fått uppleva detta och vet hur det känns också.
hur illa man kan ta åt sig av detta och hur man mår och känner och tappar lust.
varför jag skriver om det här är för hur det är .
när jag var runt 8 år började jag gå upp i vikt bland annat för att jag har lätt att gå upp och sen det andra att jag fick en ep medecin som påverkade detta också.
det var i skolan när jag var äldre en dag började bli utsatt för mobbning som jag inte då förstog varför men dock hur jag började tröst äta när jag kom hem och hur jag nekade när mina föräldrar började undra varför all mat bara försvann i kylskåp och frys hur jag gömde alla förpackningar i skåp eller bottnet på papperkorgen.
och hur arg jag var när blev väckt på morgonen för att jag inte ville gå och började bråka i stället.
hur jobbigt jag tyckte att detta var att gå .
min föräldrar tog kontakt med bup här vid st görans sjukhus där jag fick börja gå hos en psykolog och prata.
sen börjades det göras en utredning på mig också inte för att jag var självmords benägen utan närmare för att jag hade väldigt svårt att säga nej och sluta och låta mobbningen att fortsätta.
jag mådde så dåligt så att jag började till slut skolka åkte in till stan och där.
i bland snattade små saker med masa fula knep i skolan så tog jag pennor i från dom här som mobbade på rasterna när ingen var i klassrummet,
började härma en tjej i klassen som var med i detta gäng när det gällde att teckna och rita tills jag hotades med att dom skulle riva sönder bilderna.
det var 3 killar ger ej ut namnet på dom men dom som började mobba mig i allafall.
satte såna här skämt produkter på min stol
en skithög som exempel från buttriks butiken som dom tyckte var roligt eller började dom med ta in små kryp i stor yoghurt burk i klass rummet plockade maskar sniglar mm som dom försökte tvinga mig att äta eller sätta i ansiktet på mig och det var då som en i jag sa till våran lärare men han skrattade i stort sätt och sa det får sköta själv och flinade det var då en i familjen förstog var det var som hade hänt och vad det handla om.
tog upp det här med föräldarna och gjorde upp att jag fick stanna hemma under tiden tills att dom hade hitta en ny skola som jag kunde börja i stället.
visst det fanns ju några stycken man var vänner med tyvärr slutade en tjej på grund av samma sak som jag mobbning som är i dag sonens gudmor.
tyvärr finns det ju dom som inte vågar prata om det här för dom är oroliga eller att dom ska bli påminda eller träffa på dessa igen som mobbade.
och sen finns det ju dom väljer ta livet av sig för att dom inte alls orkar mera ja det är mycket.
och det fick mig att tänka på det här och hur många sår som revs upp när jag hörde ordet hon är tjock titta vad tjock hon är stackars dig som dom sa till min son dom andra barnen.
och att ingen i personalen reagerade på detta stog bara och tittade ungefär men sa inte till barnen att man inte får säga så eller att ta den som började säga ordet innan andra ungarna fortsatte säga.
och hur min son stog och skrek ni är dumma låt min mamma vara det är min mamma.
hallå det som gjorde mig rasande förbannad det var att det fick mig att påminna mig när jag blev utsatt för mobbningen hur det var att uppleva detta när igen reagera på det.
som nu till exempel bara stog och titta och inte stället tog ingrepp och stå bara där vänta tills vi hade gått min son ville inte änns säga hejdå han gick bara ut och sprang till grinden.
så nu när vi kom hem så bestämde jag mig för att skriva till chefen och berätta vad som hade hänt .


Av anonym anonym - 18 september 2019 23:45

sov gott i natt i och vaknade av mig själv i morse  riktigt skönt det är det eftersom jag är ingen person som tycker om att bli väckt hur som heöst när som velst var som helst också så klart.

men ganska molningt när jag kom upp  och gick till dagis med lillskrutten också.

dock var det förtillfället vindstilla kom hem drack kaffe med våran bekanta från tenneriffa också var trevligt.

men inte roligt när man fick höra att hon också var förkyld och trodde att hon hade smitta ner oss så klart.

skickade ett go morgon sms till älsklingen också önskade en bra dag och skickade en puss också klart.

skrev natten innan ett långt mail till honom men har nu insett att det inte alla lönar sig att göra för han har verkligen blivit här i mig och har börja fråga mer och mer om min son vad han gör eller hur han varit under dagen efter allt man har berätta för honom hur dagarna har varit mm.

hur jag mår vad jag har gjort eller gör att jag måste ta hand om mig själv och lillskrutt tills han kommer mm.

och berättade att jag skulle nu lägga mig i hårdträning nu för min del inneberär varje dag 1-2 timmar så som jag har kört som vanligt med andra ord .

vill ha bort 20 kg men kommer nu satsa på 1-2 kg i veckan äta ofta och lite och minska på sötsaks intaget också även om jag redan har gjort 14 dagar tillbaka nu.

man får avsmak när man bakar tårtor kan jag allt lova att man får.

så jag glad att det inte är varje dag som jag lagar sånt max 2-3 gånger i månaden är detta mer än det vill inte jag alls som sagt.

men berättade detta för älsklingen som gensat blev skärckslagen lät det nästan som vill ju inte ha honom orolig eller ända jag vill är gå ner i vikt tappa dom 20 kg som jag vill ha bort.

men tack det sakta och säkert än att ha bråttom med detta så klart. 

skulle ju kännasmen så bra att väga några mindre när älsklingen kom hit skäms ju över hur jag ser ut nu och med tanke på hur mycket jag också väger så klart.

men på kvällen nu så när han skulle gå och lägga sig så sa han strängt till mig också att och du älskling måste också gå och lägga dig så att jag kände mig tagen på sängen när han sa så också.

men har ju min påminnelse på telefonen ungefär 10-15 minuter innan jag ska lägga mig eller om jag vill ha mina 6-7 timmars sömn.

men att han sa så där till mig hade jag absolut inte alls räkna med helt ärligt men känns samtidigt bra att det är bra att någon som har lite koll på mig också så klart inget att neka till. 

så bad honom koka den me you amwcrrr

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards