Alla inlägg den 29 mars 2019

Av anonym anonym - 29 mars 2019 23:33

i dag var min älskling här runt 10 tiden och skulle hämta mig eftersom vi skulle till täby i dag och apple store där och sen spela mini golf och sist man gjorde detta måste vart 4-5 år sen med min pappa och början på min gradivitet också för den delen också.

dock lite jobbigt blev det på dit vägen eftersom mam åkte förbi 2 saker danderyds kyrka där pappa min farmor farfar ligger kände hur tårarna nästan kom också köndes tungt som sagt också saknar honom väldigt mycket .

blev lite smått uppretad att man inte for dit samtidigt när man ännu hade chansen som sagt.

hade med och göra att jag fick en aning ont i huvudet också och  lite illamående så klart också att jag missade med lunchen också så klart.

men blev övertalad att komma med  och inget jag ångrade det var kul plus att jag vann över min älskling också som jag var inte förberedd på precis eller .

men hade roligt i allafall och som var huvudsaken också så klart.

så det är vad vi gjorde i dag fick lite pussar i tröst när det inte gick som man allt ville eller tänkt sig .

men en hole in one gjorde jag 😂 hade jag fått fler så skulle älsklingen gårt i väg sa han.

men han gör mig både glad och lycklig också.

men hem vägen förvånade mig lite tror att det är inte jag bara hade inte ännu har haft dom tankarna i huvudet tanke ännu men på nåttvis kändes det ändå bra måste jag erkänna att han jobbar som väktare natt tid och är då vaken om jag skulle å ett anfall.

som exempel om jag kommer tidigare hem från finland och dom som inte fått reda på datum när man kommer hem men så finns ändå han där om så på det sättet känna sog säkert  be. annars underbart i dag hade det allt oxkså men att diskutera om att flytta ihop var ett lite av ett frågetecken nästan eftersom det typ bara postiva är att han jobbar natt ju och sover när han kommer hem.

annars i dag underbart väder har det vart vart och tog en lång promenad också.

älsklingen skulle visst träffa nån kompis .

 

 

 

 


Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards