Senaste inläggen

Av anonym anonym - Onsdag 30 okt 01:09

en lugn kväll ensam hemma också försöka förskingra tankarna på problemet som jag har skrivit mycket om dom här dagarna.
prata med mamma min son var lite upptagen med andra saker så han hade inte tid med sin mamma i kväll
men måste på rikigt erkänna hur skönt det komma att bli nu att allt få åka till tenneriffa änga tid åt min son njuta av vädret slippa ta d vitamin tabletter nu på en månaf och bara att få tänka på mig och sen på min son som jag älskar mest av allt i världen.
satte i gång lite therese lindgren avsnitt också valde denna gång om make up och tips på hur man städar bort gamla kläder som man ej behöver längre eller som sagt jag funderar på att göra en omgång till med detta vet att jag har hål i lite byxor trasiga under kläder som ska slängas mm.
bättre att införskaffa nytt i stället än att ha trasiga.

använd nagel fil med 7 olika funktioner och efter det nagel olja för nagel banden och nagelbands skrub coat base .

efter och så här blev resultatet några små ändringar måste göras på vänster hand efter allt var klart.
nagellack och sen top coat så här blev resultatet på det hela.

ANNONS
ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 28 okt 23:55

haft lite oroliga nätter vart trött och irriterad på sätt och viss inte så att det har gått över andra men det är det att jag känner mig så hjälplös och har inte våga berätta för c om mina misstankar och vad jag känner på mig också för att i mina ögon har nu allt gått för långt och inte lite eller menar nu på riktigt.

Vem i helvete betalar 45 000 kronor i frakt det tror jag ingen gör om det inte har med mer exsklusiva bilar eller något liknande att göra.

Men knappast med lite kläder foton lite papper i.

Så efter det jag läste på konsumentverket och vilka fel som dom har gjort och försöker skjuta över på kunderna i stället är totalt fel,och bestämde mig nu för att anmäla saken om jag inte får se paketet senast i morgon runt 15 tiden här.

För så företaget har behandlat oss är egentligen kränkning och sårande.

Som då när dom började undra vad för problem som jag har och vad det är för fel på mig det sårade mig väldigt mycket också och fick mig arg.

Av anonym anonym - Måndag 28 okt 23:30

A och hans företag gör mig mer och mer bara argare och argare.

Satt i stort sätt hela förmiddagen i dag och kolla på olika hemsidor om hur företag ska sköta sig mot sina kunder vad dom för göra och vad dom inte får göra etc etc för att det som dom har gjort nu det är i mina ögon kriminellt som sagt och så som dom har behandla mig och pojkvännen om allt det jag har berätta för ett som har med detta företag att göra också.

Av anonym anonym - Söndag 27 okt 00:35

hade väldigt svårt och somna i natt efter mailet från detta företag och sen också att anfallet man hade haft natten innan också.

låg och tänkte på sötnosen och hans saker som han hade skickat i väg och det ännu håller på.

och hur han sa till mig också att han ville ta livet av sig och kände verkligen nu att det här har nu gått för långt som det nu också har.

så har i dag haft en hemma lugn dag en promenad till butiken blev detta.

så pratade lite manma och lill trollet också  så att blev nästan för.

men börja titta på konsumentverket efter tips och råd i från den här v. så tog och gjorde detta kändes som man inte hade något annat val eller men hittade mycket där som stämde in på företaget så efter kollat upp så är jag nu beredd på att anmäla dom för då skötsel hur dom har behandla oss som kunder bort förklaringar till det ena till det andra.

 

Av anonym anonym - Lördag 26 okt 08:45

dagen har vart bra och lugn en liten promenad på eftermiddagen för att det hade ösregna hela dagen satt och titta på youtube en stund prata med  mamma och lill trollet också.

så har i dag vart en inne dag  .

så kom den här nya tjejen v hit blev en lång natt också för den delen.

för att det här företaget hörde av igen och nu drog dom upp att det var 45 000 som skulle betalas och nu kände jag nu räcker det  så berättade för v om det hela och rekomerade mig konsumentverket till mig för a på företaget bad mig visa mailet till älsklingen också så som han gjorde och jag höll nog på att gå i taket precis som han nästan också gjorde.

och skrev till mig att då kan man lika bra ta livet av sig och bestämde mig att börja kolla upp konsumentverket om vad för råd och tips dom kan ge så klart.

men nu har detta företag gått för långt i mina ögon nu det räcker
återkommer när jag har kollat på det.

Av anonym anonym - Torsdag 24 okt 23:30

den här dagen blev då en hemma dag fast jag ville till zumban mm.

men det har ju med pojkvännens paket med kläder att göra som nu är på leveransen och antingen här i dag eller i morgon att det då ska komma .

så för att vara på säkra sidan så blev jag hemma i stället och virkade på min nya brödkorg till mamma som ska med till tenneriffa då så gått lite fram och tillbaka har jag och sen också virkat.

har gjort 2 matlådor för att den ena hade jag till middag bestämmde jag mig för.

men vart inne precis hela dagen i allafall förutom med soporna.

och sen kom meddelande av älsklingen också som dock gjorde mig mer förvirrad och orolig .

tyvärr så i dom här meddelanden så kan jag kan inte lägga ut dom pga att det är rätt otäcka sms och sen också var det är han befinner sig också vill jag säga eller för att det kan missförstås och sen också som frågor varför mm.

först att han blev godkännd för att lämna stället där han är nu innan 30 oktober  och att han då skulle vara här då innan den 30 oktober också  och som klart gjorde mig glad också.

som gjorde att jag började rita ihop 2 klädskåp och sen också välja säng eller närmare kolla på det mm.

och nu gav mig rätt förvirrande besked  och som säger som vanligt att allt kommer nu bli bra jag behöver inte oroa mig eller mm.

men jag känner mig en aning förvirrad av allting nu.

och hoppas på svar också.

men annars har dagen vart helt lugn och den här killen från l.a hörde av sig som håller på med bitcoin etc etc  har ju tjata på mig om att börja investera men bestämmde mig för nu räcker det så fick ta och berätta faktisk hur allting ligger till.

att jag har ingen möjlighet just nu och sen fick jag ju också säga att  jag fundera till och från och jag sa  att jag tyckte att det lät intressant men att jag behöver funder över saken och inte bara att ta förgivet att jag vill och går och säger  att .

 

 

 

 

Av anonym anonym - Torsdag 24 okt 10:06

somnade rätt snabbt efter att jag hade skrivit klart här innan.
och sen tack o god natt så sov och Så himmls gott hela natten också.
somnade med ett leende på läpparna och vaknade med ett leende på läpparna och hur det hur lugn jag kände mig också och att efter sista betalningen bara fallit som en sten genom kroppen och avdunsta också.
men kände samtidigt hur jag behövde slumra till några extra minuter också och hade då hunnit sova 2 timmar.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mamman35 med Blogkeen
Följ mamman35 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se