Senaste inläggen

Av anonym anonym - Tisdag 3 april 23:00

   

ANNONS
Av anonym anonym - Tisdag 3 april 22:45

  är grymt nöjd över dessa steg också trodde jag aldrig men sant blev det och ska nu fortsätta så här få ner min vikt också så att man kan känna sig som en människa.

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 2 april 23:45

morgonen började bra och filmen till att något sånt här hokuspokus började på tv.n och då gick min gräns trodde att sonens pappa hade tagit dom här sakerna på allvar.

1. Min ep 

2. Inte spela när jag är i närheten 

Vet att det är något som jag ej skrivit om men ska göra det nu 

såg en film sen efter det kom det något trolleri program där jag fick plötsligt börja höra att jag är feg för att jag ej tror på andar och spöken eller låts mig gå in i min hjärna med hokuspokus till och med så får man som för 3 år sen skit för detta.

så jag tog kontakt med mamman berättade vad som har hänt och innan jag tog mitt beslut om jag behövde dra eller inte alls .

men eftersom han ej pratade med mig så bestämde jag mig för att dra jag fick nog.

han har inte ändrats på den punkten med att prata med en än att man måste hålla allt inom sig i stället och tro att det  hjälper i stället det är mera omoget .

och med tanke på min ep också så höll han på att börja spela i stället som vi hade gjort upp då under middagen innan mammas o lillemans o mitt lilla ❤️ Teneriffa resa  så att han var medveten om detta men gick ej in så i dag räckte det jag fick nog gav honom veckan ut att ta sig samman .

jag är dock inte sårad eller något sådant  vet hur han funkar men det som verkligen gjorde allting lågt det var att han aldrig nämde att han var i förhållande när vi återförenades vet inte äns om jag vill vara kompis med honom nu till och med .

trodde han hade mogna men det hade han inte alls typ bara på 2 punkter och inget mer jag förtjänar en bättre kille  dock inte någon som stänger in sina känslor eller och tro det hjälper som närmare försakar det hela i stället .

tycker synd om nästa tjej som han nu inte tar sig samman och inte lurar andra personer som han verkar vara duktig på.

så i nu i kväll öppnade en sida på en dejting sida hittar jag en ny så gör jag det för då gjorde han sitt val han har ju ändå inte brytt sig om sin son i 3 år bara onödiGT att försöka lära 2 känna varandra också nu.

Varför ödsla tid på något som inte har intressera honom så är det bara .

trodde inte aTT han var så låg att göra så här .

Av anonym anonym - Söndag 1 april 23:45

i dag första april och en dag som knappt vet vad man ska tro på om det är typ 1 april skämt eller inte .

men morgonen började ok .

till älsklingen började som på båten började gråta och helt ärligt vet jag helt ärligt inte vet jag ska tycka och tänka ska ej gå in på varför här eftersom det är fel men känns lite som att han lägger skulden på mig för detta.

ska ta o fråga lite råd av sonens gudmor när jag har möjlighet för så här kan jag inte hade det både för mig och miTT lilla ❤️ Skull som sagt.

men annars prata med förra sambons kompis som jag tog med på kryssning då i december och verkar vilja göra en ny nu med mig kändes väldigt smickrande måste jag säga trodde jag aldrig faktisk men dock vet jag ej om älsklingen kommer komma med på denna eftersom han sa något om att han var lite osäker på detta.

men har man mig dom tjej så får man också räkna med detta med kryssningar eftersom det är den del av mig.

annars har dagen vart en film dag i dag i allafall som påsken brukar vara också för den delen.

och syrran ringde i dag skulle ha min farbrors mobil som till slut gjorde att jag tog kontakt med min kusin alltså min farbrors son med andra ord.

sen prata med mammsen 2 gånger också har som är trött på detta med syrrans krig häng och sen också att hon har börja dricka igen med andra ord att hon inte dock mår bra igen. 😐

det märks bra i allafall att det dock inte gör över huvudtaget att hon ej gör.

när jag frågade min kusin om han visste vad syrran höll på med så kunde ej han eller svara på detta .

men få prata med mitt lilla ❤️ Har jag fått och den saknad han har efter mig också .

ska fixa hans påskägg på tisdag och om jag får svar något svar av kompisen så kommer jag boka båtbiljetter får se vilket datum det blir dock inte så här nära mitt lilla ❤️ Teneriffa resa.

Av anonym anonym - Lördag 31 mars 23:19

   

Av anonym anonym - Lördag 31 mars 23:18

 

Av anonym anonym - Lördag 31 mars 23:17

hade ett anfall på morgon natten men vet ej hur häftig det har varit .

efter frukosten så började jag på gubbröran som jag livade till sonens farmor skulle ha till lunchen.

men gick bra dit sen och käkade lunch men den var riktigt god också.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se