Direktlänk till inlägg 4 december 2014

Gravid Vecka 33. Desperat Kollat efter Bak hjul till Vagnen, och har berätta för pappsen om att jag ej var glad att dåren till barnets pappas mamma hade hört av sig kommer ändå aldrig höra av mig när den löjliga familjen är avslutat kapitel och jag ä

Av anonym anonym - 4 december 2014 23:04

God på er läsare!

 

Vakande av att jag hade kramp i benet, som att det inte räcker med att jag har benhinne infektion som inte eller är bra för den delen eller har lite knepigt att gå långa sträckor och jobbigt att ta sig över över gatan när det är grön figur förhoppningsvis att det blir bättre när jag kommer i gång med träningen 2-3 gånger i veckan även om det blir mjukstart så klart.

Svårt och begripa att jag är i vecka 34 i morgon och hur det har gått så fort, och hur man ska få sin älskling att förbereda sig också på detta också så klart.

Men mammsen kommer åtminnstonde vara med på förlossningen och känns att det är hon och sen en 2 till som har först barnets gudmor och sen en kompis som jag har kunna prata med om det har varit något som jag känner att jag inte har vela ta upp med familje medlemar eller barnets gudmor.

Denna dag blev att vara 2 timmar ute med värken i benet så blev ingen snabb promenad precis närmare en lugn promenade så man fick hojta till mammsen ett par gånger att ta det lungt för att man skulle hänga med.

Vi bestämde oss för att ta med hjulet till vagnen för att undersöka detta om man kunde få tag såna eller närmare 2 såna hjul.

Så blev att gå in till butik nr 1 vid st görans gatan och kollade dom skulle ha haft verkade som men då hade vagnen blivit utan broms och det hade inte varit bra med tanke på att det är en barnvagn som sagt.

Det var något kul lager som inte fungerade som sagt, men annars perfekt hjul var det annars till den och såna som jag ville också ha.

Men när dom ej hade och hänvisade oss till nästa butik som sålde bebis saker,men samma sak där, och sen den 3.e butiken på flemming gatan och som sa att detta var ett belgiskt märke och att kommer vara lurigt att hitta smalare hjul till denna vagn,så då blev jag grymmt ledsen och besviken måste jag säga om jag ändå visste att det var märke från belgien så när mammsen och jag skildes åt så sa jag besviket jaha nu går jag hem med den här skiten med nästan gråten i halsen för att jag var besviken och är verkligen arg och ledsen nu över det här att det inte fanns,och bara hänvisade oss till någon ställe där dom reparera och hade reserv delar, tänker verkligen inte öppna den andra i porten för att få in den ,med tanke på att vi har en gammlig i huset och vad skulle hända när står knepar in denna vagn när hon kommer och ska in och att man måste öppna den andra varje gång kommer att irritera mig när jag har kort stubin till precis såna saker så att jag nästan börjar skrika och bara lämna det hela.

Lämnade hjulet/hjulen hemma och gick till maxi för att handla lite på lägg och såna saker middag,och det blev super god past med vitlök och persilja och färskpasta less på sån här pasta som man måste vänta 10-12 min hellre 3-4 minuter det räcker.

Så sen berättade min mamms om /frågade mig om jag ville ha en pasta maskin,så tog jag en funderade och tänkte varför,har ju kommit någon pasta period nu har väl med gradiviteten och göra antar jag som jag har det.

Har annars virkat hela dagen i stort förutom desperata sökandet av hjul men som tur var lovade min papps kolla upp detta och försöka hitta hjul hoppas verkligen att han gör det också så man slipper ta och skämma ut sig.

Annars en bra och lugn dag här hemma,saknar älsklingen gör jag också och hoppas han har snart tid för mig innan det blir 2 stycken som gäller och planera kryssningar och såna saker.

Kollade sen med mammsen som stickar en bebiskokong till lilleman, så var morden i sandhamn bara vänta till nästa avsitt som sagt.

Spelade kort med pappsen efteråt också,och sa till honom att jag blev upprörd att dåren till barnets pappa hade hört av sig med tanke på att jag har fått mitt lung i kroppen och att mitt humör har ju ändrats helt och hållet sen jag bytte nr blockerade denna morsan på fb och bröt kontakten med henne att jag nu inte längre har haft mardrömmar och halshuggninar och saker som att det inte räcker med att såna hemska saker finns i verkligen också som sagt.

Och det förstog han och berättade om en skype kompis som skrev i går att mitt humör har verkligen ändrats sen jag bröt kontakten och att det märktes till 100 % att jag fått ett lugn och fokusera mer på mig själv också och att jag absolut inte skulle höra av och förstöra det för det tänker jag absolut inte ta och göra  jag mår verkligen bra nu och har ett mycket bättre humör och lung i kroppen så det ska jag ej förstöra och vill inte det eller precis bara idiotiskt/dummt att då göra det.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 25 april 23:15

Sovi gott i natt som minis också . Kollade i ansiktet och det har slutat blossa upp Pga stress så klart. Minis var inte så enkel att få till förskolan Sminkade mig gjorde en videos på detta . Sen till normal handla hem saker . Minis stört j...

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards