Direktlänk till inlägg 27 juli 2018

finland dag 22. dejten kommer hit på regjulär resa och hjälpt syrran med boka båtbiljetter och sen titta på blodmånen!

Av anonym anonym - 27 juli 2018 23:28

Sov ganska oroligt på morgon natten hade nog med anfallet och göra natten innan också.

 

i dag kom jag upp halv nio alltså halv åtta svensk tid med andra ord.

Och denna dag kan man säga att jag morgonen var jag pigg .

Sen efter en stund gick mammsen ner till stranden med lilla   och då passade jag på att förbereda min middag för dom här 7 kommande dagarna.

 

Med gurka morötter blomkål broccoli paprika och äta till middag då och sen ordna senare sakerna till smoothien också så klart.

 

var det också som jag behöver införskaffa hem för att kunna dricka dom olika tror att det kommer räcka med 2 av dom också vi får se jag ska prova mig fram så man kan vara på säkra sidan och bestämma mig klock tidern som det handlar om också.  

och kollade med mitt lilla   på nicke nyfiken och jaha vad händer att jag höll på att slockna fram för tv.n medan han höll på att leva sig in i detta.

och sen där på var det middag sen kom hustomten och hälsade på oss en stund också visst satt och pratade som man begrep de nada av också.

Och jag hade kontakt med min dejt f. e som jag nu kallar honom också.

Och sen senare på kvällen så kände jag bara att bara ville ha hit honom och bestämde oss för att han skulle komma hit några regjulära dagar också.

Blir riktigt gott med sällskap och sen om 14 dagar så kommer min förra sambo som dog i byygolyckan 2012.

Så detta är hans bästa vän som kommer hit då men blir trevligt det också självklart också.

Min mamms trodde att det var min förra dejt med så många barn som skulle komma .

Plus inte ännu hade kommit över sin fru som gick bort förra året i någon sjukdom så.

och inget skoj att satsa på personer som bara vet själv hur lång tid det tar att komma över någont sånt smärtsamt själv och tog mig 4-5 år.

Men i allafall jag ser fram emot att dejten kommer hit ett par dagar också.

Och sen på tisdag har jag min syster och hennes son här också så får se hur man löser med sovandet som sagt tror att jag flyttar in till mammsen under tiden så länge min dejt är här eller om han får ta lill stugan precis som min kompisen också som kommer om 14 dagar.

Sen på kvälls kvisten så då fick vi se blodmånen som stog väldigt mycket om i tidningen detta.

Och innan dess så hjälpte vi min syster att boka båtbiljett till henne också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Torsdag 11 april 23:38

Sov skönt vakna 06;40 ungefär också Och hon som kom hit i morse visade sig vara gravid i vecka 32 nu. Dagen börja med att lånna minis förskolan han skulle börja envisas med att inte gå men till slut så då gav han sog och hade bråttom att få bort ...

Av anonym anonym - Onsdag 10 april 00:00

Minis sov smått dåligt jag sov också lite upp and xcðg Gubben ringde och kolla läget och sen kunde minis inte bestämma sig hur han skulle göra om han ville gå tidigare eller inte var verkligen up and down ö. Jag bestämde mig att städa och började ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards