Alla inlägg under juli 2019

Av anonym anonym - 8 juli 2019 23:45

ungefär efter en halv timme berättade jag när man ännu stor grät.
i stort sätt ännu hade rasat ihop.

nu kombinerar jag svenska och engelska här varnar så ingen blir snurrig.

jag :din älskling mår inte ett dugg bra och inte glad.

älsklingen: Honey what wrong with you ?

jag: var så dum i huvudet att jag trampade snett i trappen när jag skulle till gymmet.

älskligen: How are you doing honey?

jag : bra här men vad kan göra att det blev så här inget planerat.

älsklingen : Honey I am so worried about you right now.

jag : nu kommer jag vara rastlös här ju och jag skulle till finland om c:a 8 dagar.
blir nu liggandes här i soffan tills foten är stabil

älsklingen :Honey you need to take good care of yourself.

jag: det är ju det jag försöker


älsklingen:
Honey have you eating?


jag: jo frukost har jag fått i mig men ingeting mer än det blir ju svårt nu när jag är liggandes i soffan.

detta var våran konversation i dag i allafall.



Av anonym anonym - 7 juli 2019 23:00

var ganska seg nu på morgonen måste jag säga men kände att jag var glad över att jag bara tog och cyklade en timme i går helt ärligt.
i dag är det då zumba på odenplan och bestämmt mig bara för att slappa för middagen och ta det lungt.
plus bestämde mig för att gå till odenplan också är det nära så gör det inte så mycket och då vet jag att dessutom är varm i kläderna också.
i dag visade det sig när man kom dit att dom hade bytt till den större salen också och sen när instruktören kom så var det 2 till hon hade med sig som var gäster .
men sammtidigt spännande var det också som sagt för plötsligt så kom det fler och upp på scenen som var instruktörer också i allafall 2 av dom som bara hoppa upp på scenen.
men annar lugn dag.
och sakna min älskling.

Av anonym anonym - 5 juli 2019 00:00

sov bra och efter att d. å hade gått satt jag i gång tv.n och kopplade av och fundera vad jag skulle göra för något efter vart hos psykologen innan hon går på semester.

men blev gymmet efter detta och det kändes allt skönt också så klart  att träna .

vad jag hade glömt vatten flaskan hemma så bestämde mif dör att köpa en ny och glas flaskan fick jag höra av m.o at jag var  duktig som tänker på miljön också det kändes. bra i alla och sen skämta om att nu var att nu är det min tur att glömmavsom mammsen sist.

förgade håret på kvällen sen också gjorde jag men blev bra för dom som jag visade upp .

och sen tyckte blev bra.

så komm sms från älskling men lägger upp dom  trxterna på

Av anonym anonym - 4 juli 2019 23:50

sovit som en stock i natt och väldigt bra men jag vaknade tok försent som sagt.

så jag missade zumban helt och hållet vaknade typ kvart i tolv och då skulle jag ha bara fått skippa frukosten och sen bara kasta på mig kläderna också och rusa i väg så var en aning grinig där helt ärlig dock inget jag visade för systersonen precis om man säger så då.

skit väder i dag blåste ganska rejält också gjorde detta  men valde att ta en promenad i allafall  så att man kom i allafall ut en sväng nått som är viktigt i allafall.

men visst hade ganska dåligt samvete för att jag mossade zumban som har med att göra att mam lam få prickar har dock ingen aning hur många man måste ha för att inte gå på ett pass så på det sättet var det rena mardrömmen som sagt.

men en promenad i allafall b blev det och på hemvägen så eller närmare när man kom in i lägenheten började det allt ta och regna och inte lite eller var det precis  och höll på så hela dagen också sen.

och på kvällen så kom d hit och som sen berättade varför hon hade sjuk skrivit sig och eftersom det är privat så går jag inte in på det känns då bara fel som sagt.

men hade trevligt i allafall  om man säger så  så ska inte klaga i allafall.

Av anonym anonym - 3 juli 2019 01:45

sov gott och när vi satt och pratade jag och h. l innan jag la mig så har hon nu accepterat att jag är en natt uggla och att det är bättre att jag känner själv av mig trötthet.
och att det är bara att gilla läget att det är så också så klart.
men jag var på bra humör när jag kom upp och väntade en stund med kaffet också gjorde jag.
mammsen ringde också ett par gånger för att hon behövde hjälp med hur man packade i hop denna vagn som vi har där i finland.
och plötsligt så sa det pling i appen som jag och c. s har kontakt lovade ju mig själv att ge honom 3-4 dagar på sig att höra av sig till .
och angående paketet så ville jag ha reda på vad detta som väger är för nått för om det har med skumheter att göra så då avbryter jag det och plus att dom tror att jag fortfarande har mycket så har jag inte det .
tyvärr så måste man gå efter hur ens ekonomi ser ut och inte tar det förgivet att man har som jag nämde i mailet om speciellt en små barns mamma också med 925 i veckan ungefär alltså.
så det är inte bara att begära vilken summa som helst av en då.
men i allafall så blev jag så glad att c.s hörde av sig och berättade vad som hade hänt när jag frågade smått vad som hade hänt.
men tror också att han förstog också hur jag kände också när han läste meddelandet var ju ett ganska långt också då.
så haft kontakt och var en riktig lättnad också och sen bestämde mig för vilodag också träning i morgon igen och lördag insåg tiden med min psykolog kraschade .
tog undan kartonger också och när systersonen kom hem började han prata om mat och inköp på nåttvis känner mig rätt osäker också nu om jag vill.
måste fundera från och med nästa vecka i så fall.

Av anonym anonym - 2 juli 2019 23:45

halloj sov okey i natt och på bra humöroch hölö mig för en gång skull vaken också eftersom jag skulle på zumba i dag förhoppningsvis.

kollade på den messenger appen som jag och c.s har kontakt på men ingenting bestämde mig för han har chansen på sig till att höra av sig tills i morgon så det blir intressant och se om han gör det eller inte.

men gjorde mig i ordning och gick i väg och dugg regnade gjorde det också så klart.

och det var ganska kyligt också för den delen måste jag säga så där gick man med t tröja till  gymmet.

och m var där så vi pratade en liten stund också  frågade hur det gick med vänte listan på zumban.

men det såg väldigt bra ut för mig också som tur var så tog och cyklade en timme ungefär hämtade biljetten till klassen också.

och innan passet började så fick jag reda på att han ska sluta på högtorget om ett par veckor också trodde att jag skulle dö när han nämnde och sen så sa han vilka 2 gymmanläggningar han flyttade till och jag kollade upp detta  och verkade inte vara så krångligt som det låter när jag tittade på tvärbanan.

senare på kvällen kom h.l hit som nu skulle vara här under natten och berättade för henne om  instruktörens byte till annat gym som visade sig att hon har eller hade sitt gamla jobb där så hon visste direlt vad jag pratade om så det kändes bra också  och hon sa att det ända du behöver göra är att åka till slut stationen kanske 10 min gång av stånd.

 

Av anonym anonym - 1 juli 2019 23:45

sov bra i natt men grymt seg och träningsvärk.
inte nog med träningsvärk så då blev det att jag hade fått lite ont i halsen precis d. och systersonen också .
lite irriterad att jag fick avboka gymmet och sen att jag är irriterad på c.s också angående med paketet som var så grymt viktigt också för honom plus det här idiotiska företaget som tycker att jag ska betala summa på nästan 46:000 kr och då måste man allt vara miljonär om man ska detta så lyckades allt få ner summan på det och hoppas inte på npn annan lika sjuk summa eller.
men försökt få kontakt med c.s i dag kanske 2-3 gånger på morgonen.
till slut så skrev jag var snäll och svara om du nu är så intresserad och verkligen vill ha mig så svara nu för jag har smått börja ledsna.
visst har lite kvar att skriva så var bara en början .
så bestämde mig senare att logga ut från den app som vi pratar i.
och sen vad han säger också så klart.
öven om jag eller vi har setts prata sett varandra i video samtal så är jag på riktigt lite små kär i honom inget jag skojar om för det är sant att jag är.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards