Direktlänk till inlägg 6 oktober 2014

Gravid Vecka 25. En riktigt slö dag, med nr byte i dag räckte det.

Av anonym anonym - 6 oktober 2014 23:57

God kväll mina läsare och hoppas ni har haft en bra dag i alla fall!

Min har i dag varit med blandade känslor om man säger då, vakande i vid nio i morse pappsen hade visst satt i gång ungen en stund för det hade varit så himmla kallt och ville inte att jag skulle frysa när jag klev upp och då hade brand varnaren satt i gång.

Men fick lite roligt åt det samtidigt snacka om att vara känslig då om man säger så.

Sen så kom det meddelande på kik, och trodde sen i förgår att idioten till barnets farsa hade insett att jag inte orkar med honom längre mer och sa att nu har vi bara kontakt när det gäller vissa saker som födelsedags kalas och såna saker men ingenting mera.

Eftersom han ändå inte har i stort sätt brytt sig alls sen den dagen han fick veta om gradiviteten än att det syns och inget annat varit med på 3 ultraljud det är det ända egentligen.

Tvångs pussa mig och krama mig,sen bara skyllt på om saker som han har sagt för att inte bli inblandad eller få skulden på sig.

Och i dag så hade kommit någon dålig bort förklaring igen, så feg är han och verkar inte spela .

Betede sig vuxet ungefär 14 dagar sen sjönk tillbaka till sitt 14 årings betende,sen i dag skyllde han som allting var mitt fel, tycker jag inte kunde respektera och inte säga förlåt men det kan jag och det är han som inte kan det så där skulle ha något och skylla på och då kände jag lågt att skylla på någon som personen själv som säger inte har våga stå för för det kan jag och är 3 år äldre honom och vet mera än han.

Så vad jag skrev som sist moppsa lagom upp dig allt det du nu skriver till mig är du som har sagt och inte jag och det är du som inte har förmågan att säga förlåt eller ta ansvar du skiter ju till och med i ditt barn.

Sen plockade jag bort honom från där gick gränsen han har hållit på i nästan 4 månader och han tror visst att man orkar hur mycket som helst jag har min erfarenhet av min förra sambos dotter han som var med i byggolycka 19.11 november 2012 hon började precis på samma sätt och fick mig nästan säng liggandes och sen nån vecka senare så dök hennes morsa upp och hota med slå mig.

Och insåg och märkte att det var exakt samma metod nu berättade detta för mina föräldrar gråtandes så då förstog dom hur jobbigt jag tyckte att barnets pappa var och hur jag mådde av detta och hans betende och berätta precis att så här betedde sig min förra sambos dotter också exkat likadant för att få mig rakt in väggen.

Och att jag inte orkar mera att nu räcker det,så kom pappsen så berättade jag detta för honom också för att min kära syster hade varit på tand akuten och dragit ute någon riktigt inflamerad tand så att hon nästan höll på och svimma.

Så då berätta jag detta för min pappa som rekomedera att jag skulle få ett nytt nr  till mobilerna för att så här kan jag inte ha det,och eftersom mammsen står på abbonemangen så tog vi upp det med henne och hon förstog att det var en bra ide det här.

Så när syrran hade lagt sig på soffan så då ropade mammsen på mig först att jag skulle säga som jag ändå skulle göra också då såg syrran att jag hade gråtit så förklarade jag för henne om detta och att jag hade nu tagit bort idioten från kik som på sms och fb och skype vet inte ens om jag orkar med hans mamma mera eller helt ärligt.

Men när det gällde nytt nr så ropade hon in mig så fixade vi nya nr  till som gjorde att det genast kändes en 100 % lättnad.

Och sista sms.et jag skrev var på mitt gamla kort där berätta för hans morsa hur låg till och att jag orkar inte längre med han trackaserier för det för jag inte och drog upp om förra sambons dotter att det var precis samma metod och nu räcker det.

Vill man nånting så får man höra av sig till mina föräldrar för jag orkar inte mer det räcker nu.

Så man har hört av sig till sina vänner och mitt   att jag blev tvungen så då förstog han.

Hellre att jag byter nummer än att polis anmäla honom om man säger så för han har ju inte mordhota mig men den dagen han gör något sånt så då blir anmälning.

 

Så många är det man har hört av sig till ,gav min mamms mut mobilen också vill inte ha den som han köpte till mig eller vill inte ha nånting med honom och göra längre som sagt.

Hellre då att jag skaffar en helt ny lumia och den modell som jag vill ha och har vela ha nu länge än denna lumia som är helt fel.

 

men testade denna lumia 625 som han gav mig men ingen som intressera mig det är den här nokia lumia 720 som jag vill ha och som jag har varit intresserad över 1 år nu.

 

Men förutom byte av nr på mobilen så har det varit en slapp dag så att jag inte ens har varit ute i dag men kände att det var en sån dag i dag  så blir det promenad i morgon i stället.

Sen i kväll kom ett meddelande av hans morsa som gjorde mig illamående så tog bort det på en gång.

Insåg att då kommer hon börja fjäska och det orkar jag inte med eller.

Men känns underbart och skönt med nytt nr som ingen av dom har och dom vill något så blir det via mina föräldrar som dom får prata med och inte mig för dom kommer dra upp trackaserin.

 

Annars har fortsatt virka på lapparna till lapptäcket i dag  och bond filmen har strunta i gillar inte den här filmen Die Another Day och dessa nya även om jag har kompis som är med i den.

Prata med min vännina och som blir gudmor till lilleman också kanske inte så väldigt förtjust att jag stänger ute idioten till barnets farsa men tyvärr så känner jag att inte har något val har mått dåligt av trackaserierna och i dag bröt ihop för det räckte.

Vill inte stressa upp mig i onödan nu när mina ep anfall har nu lugna sig till var 10-14 dag i stället.

Än att ha dom 2 gånger i veckan.

Och vill ha det så nu ,som min mamms säger det är viktigt att jag mår bra och då mår bebisen bra också blir man upprörd och skriker så påverkar det bebisen och det vill jag absolut inte alls.

 

Har denna dag varit i allafall och saknar mitt hjärta så in i bängen att man måste vänta ända till 30 för att få träffa honom.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards