Alla inlägg den 26 februari 2022

Av anonym anonym - 26 februari 2022 23:45

var grymt trött i morse måste jag säga att jag var vaknade halv elva det kändes ju udda men samtidigt skönt i och för sig.
underbart väder i dag men lite kyligt samtidigt var det också.
mitt stor troll väckte mig med att ruska om min rejält så det kändes bra men till slut så gav han upp i allafall men var det nästa person som min kära lilla minis var detta som sagt som skulle klättra på mig också men hade killen bredvid så som också hade koll på detta.
sen hade minis somna till på min arm fick jag veta också men det var lite mysigt också samtidigt .
sen gick vi ut på promenad plus ut till värtahamnen också för att boka den här helsingfors kryssningen som jag nu har längtar efter så länge & årets första kryssning också blir det och jag offtar mig för silja symphony nu också och få höra indiggaband har saknat den gruppen så länge nu så offrar mig för denna men nästa tur är till med serenade i allafall eller till tallinn .
sen hem vägen hoppade vi av vid fridhemsplan och strosade omkring plus köpte lite saker.
och min större son åker till villan med mamma på måndag så frågade honom hur kommer jag att klara mig utan dig men har lovat mig om det händer något så kommer jag dit med ilfart eller om det blir panik på nåttvis så drar jag.
det är min son och det är mitt liv plus en del av mig också.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards