Alla inlägg den 13 april 2023

Av anonym anonym - 13 april 2023 22:51

Jag sov gott tills att klockan var runt 04:00 då när det kom en ny tjej kan kalla henne w vill ej lägga ut det riktiga namnet .
Jag trodde att klockan var sju när hon bara klev in hos oss och väckte oss.
Så vi båda var frågetecken också om vad som hände.
I dag var det skit väder så att det hette duga och började lite smått på förmiddagen och sen började det smått mer och mer.
Mina planer i dag var då att att kolla kläder på till minis.
Byta ut lite så att han kan ha på förskolan ett par stycken så man inte behöver höra det ena till det andra ta med såna som man kanske inte är lika rädda om på samma så att han har typ 3 av varje är väl vara typ 2 lång tröjor kvar nu som ska köpas så att jag kan lämna på förskolan 2 stycken utan att behöva bli orolig att man har ojämnt här hemma.
Ska i morron ta med min stora och så ska han få vara med och välja till honom fänkte jag får se om det blir Åhléns eller hm.
Beror på vad man hittar så klart men viktiga är att han får lite nya lång ärmade tröjor så man kan ta ut nån som man kan lämna kvar på förskolan.
Så var sambon snabbt förbi här hemma och lämnade lite överbliven pomfrites som han inte orkade så kunde minis ta den i stället om han ville ha.
Så han körde upp med bilen och lämnade den på gatan.
Och tuta så min stora blev rädd av sig när han for i från oss tillbaka till jobbet igen.
Men min stora tyckte att utan var lite obehaglig i alla fall och sen när han svängande runt trodde han att han skulle bli påkörd så tog tag i honom och höll honom nära mig.

Minis nya t tröjor är detta också funderar på byxorna till dessa 3 tröjor.
Men köpa senare känns nästan som att man bor där helt ärligt var 3 dagen i dag så ska avakta nu ett par dagar nu så inga konstiga misstänk samma saker sker.
Men 3 par grå byxor köpte jag ska köpa några svarta också 3 stycken par.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards