Alla inlägg den 1 mars 2022

Av anonym anonym - 1 mars 2022 23:43

träningsvärk som bara den också hade jag.
kom upp sju precis som minis också tror att han vaknade några min innan mig.
sen kom min andra älskling in också så tog vi & åt frunost tillsammans också men var mysigt i allafall.dagen starta bra till man hade gått ut så skulle stor trollet börja morra leks högtalare men inga våldsamheter på det sättet men vild.
gick till parken mee honom & minis somnade också som stoetrollet blev arg för att ham sommade och att stor trottlet tyckte att man skuööe väcka honom som jag då sa nej till plus att han för att ikte eikrifr är riktigt mogen ännu att gunga i bebis gunga.m men sen mör minis blir mite större så.då blir det antuellt för gunga.
kvällen baka semel bröd
issmyckafe in som tänkt ändå ätbara är do .

Av anonym anonym - 1 mars 2022 00:29

vackert väder vakande runt halv tio hann äta frukost & sen var det bara att ge sig av till gymmet som sagt.
Vad jag glömde tyvärr träningslinnet hemma kom jag på.
men på vägen försökte jag prata med killen angående om det här med ätande av godis/snacks/saft han gav sig genast på min större son som vanligt om det ena till det andra som jag har börja nu få nog av också eftersom han inte förstår hur detta sårar mig & i stället skyller på mig om det enda till det andra & som att han är ett problem barn som han inte är närmare tvärtom att han känner sig utan för & försäker för uppmärksamhet i stället.
men killen ska alltid ha nått att skylla på och typ bara skämtar bort saken i stället.
och den här gången går det ej att skylla på mig utan tvärtom att der är han som förstår för sig själv eftersom inte vill lyssna på mig .
i allafall sa jag detta lite små irriterat detta till honom men ignorera det .
tack & lov har man zumban som gör att man har något annat att tänka på 60 minuter.
men när jag sen var 10 minuter i från gymmet så kom jag på mig själv att jag hade glömt träningslinnet hemma så fick ta & köpa ett på gymmet då tack & lov att gymmet har kläder tränings redskap ut i fall om man glömt hemma något.
efter detta sen hem & bara ta det lugnt vila kroppen.
min mamma hade otur med att ramla när hon skulle hämta bilen från min farbror eftersom hon egentligen skulle åka till finland i morgon men blev inget av detta fick gipsa armen blev detta.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards