Alla inlägg den 7 mars 2022

Av anonym anonym - 7 mars 2022 23:45

min vännina hörde av sig som jag hade som natt personal på nätterna här tills att hon slutade pga bekymmer som pågår ännu t o m
så när jag berättade hur läget var vad som hade hänt sen vi sist såg mm.
var samtidigt riktigt skönt att få prata utomstående om detta helt ärligt utan känna något skit sårande mm.
underbarr väder att promenera i dag i solen på norrmälarstrand som vi bestämde oss för när möttes upp.
minisen grymt snorig men lyckades somna under typ hela promenaden mer hemvägen han vakande & var hungrig.
sen komi hem så startade det här hesa fredrk som smeknamnet är.
sen mötte upp grannen så stog vi & pratade en stund också bytte mobil nr etc etc.
minisen blev grinig när killen kom hem & lung när jag tog honom förutom när han snörvlade & näsan rann.
men vi hade trevligt en stunf såg på tv tills minis somnade & jag ut med hans kissblöjor.
pratade lite om det här schemat som man har.
sen kom skiten jag somnade så väcktes jag precis när jag hade somnat blev tvär med tanke på vad läkaren hade skrivit en remiss angående om min sömn & hur viktigt det är pga av ep.n jag har om anfallen ska minska .
så gick jag & matade minis tills han var nöjd & sa typ ät nu lugn ton trots värken i benet jag fått pga reste mig tokigt hörom dagen & kände hur onödigt det var att ändra klocktidem tills jag la mig en timme tidigare men då upp en timme tidigare .
så började killen höja rösten år mig som sårade mig typ skällde ut mig hut otacksam man är etc etc.
han tänker på sin sömn men inte min & hur drt bestämdes att han tar sonen på nätterna & jag honom på dagen är grymt besviken på det här.
Sen det andra som jag nämnde var det här med jobb sen förskolan i höst.
Att jag ville ha med honom på första mötet/föräldramöte men nähä det passade typ inte tyckte jag skulle bara gå pga att han inte då var hemma eller inte bry sig .
Tänker inte på min ep att jag ska ska får sköta precis allt som har med minis att göra & sammarbete utan att han prioriterar jobbet för sitt barn än hämtning föräldra möte eller presentations mötet.
Plus börja halv tid & inte nån jävla heltid på en gång så jag kunde få vänja mig än pang på så att det gjorde mig ledsen/besviken i stället.
sen den här jävla chefen fråga mig om jag kan ta hand om förkylt barn bara för att killen skulle välja jobbet före sin son säger bara en sak där fy fan ha man barn så är det inte bars göra hur som helst som han visst tror.
Började gråta t o m också pga av detta.

Av anonym anonym - 7 mars 2022 23:45

minisen blev på kvällen sämre efter leos lekland + att det började när vi hade vart inne på citygross när rena snuvan kom på minis.
så bestämde att ta det lungt i dag med minisen så blev bara till butiken och sen senare en promenad i det härliga vår vädert som kommit.
offfade zumba passet för minisen också eftersom jag anser att kidsen går före oss och viktigare.
och tanke på det hör med killen som gjorde att jag blev smått besviken efter vi var hemma från butiken var det här att jag trodde att han skulle börja med några dagar i veckan & inte ett pang på plus besviken på det hår man hade gjort upp jag skulle få sömnen på nätterna Pga min ep & jag på dagarna med tanke på att jag är vaken .
låste in mig på wc.n började nästan att gråta pga detta & fråga råd på mamman sidan angående detta enda jag ej tog upp var ep. eftersom dom flesta där vet att jag har detta.
sen det här med förskolan till hösten mm är jag orolig för också.
men men vad jag kan säga är att jag skriver dagbok också och här skriver jag bara mera av mit inte ge namn på personer varken inom familj mina barn & andra i min närhet medan i dagboken i anteckningsbok gör jag det.
men i allafall grymt besviken på honom är jag och inte ens prata med mig hur jag tyckte angående timmar/ hel/del tids jobb mm.
vad dom i mamma gruppen ger för tips efter deras erfarenhet också tack för såna hår mamma grupper finns.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards