Alla inlägg den 25 juni 2023

Av anonym anonym - 25 juni 2023 21:58

Jag sov gott och minis sov gott också och inga oroligheter i från hans sida som oroade mig lite också .
I dag så bestämde vi oss för att åka och lämna snuset till min äldsta syster och vilket gnabb det blev i bilen och glömde nappflaskan hemma och fick panik inte lite eller precis.
Så blev att springa in till k market och köpte en nappflaska och den sämsta jag varit med om också lillen kunde knappt dricka ur denna till och med och att hålla den var inget bra eller tyckte jag.
Tyvärr så ska lägga en bagen så att det finns får sen kolla på apoteket litar inte riktigt på matbutikernas urval precis.
Kaos halva bil resan och sen också så man fick stanna bilen för att det inte skulle bli knas.
Hemma sen så såg man det hade regna lite inte mycket men plötsligt pang på så kom det världens skyfall och åska på dagen tack och lov om man säger så.
Vart tomt utan gubben här också tyckte jag men minis verkade inte ha brytt sig så väldigt mycket i allafall.
Sen pratade vi lite om att köpa blommor till min pallkrage här som jag ska sätta lite blommor i ocksä ser så deppigt ut när den står tomm där tycker jag så mågot färgglatt ska dit nu när man endå nu är i stort sätt hela sommaren här.
Efter denna kurs så tog jag åt mig saker och kommer allt att behålla det och se hur viktiga ens barn är som dom är för mig.
Enda är att jag inte litar på gubbens kategori angående barnen.
Men blommorna ska köpa på tokmanni och då ska jag allt hitta en Mumin nattlinne också hitta med 3 olika alternativ på och sen tänkte jag se om förfadern tröjan är ännu kvar i Muminshoppen för den är jag grymt sugen på.

Men skulle gärna vilja ha denna i typ turkos eller rosa tycker det verkar vara en sån trist färg .

Typ denna färg i turkos .

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards