Direktlänk till inlägg 30 september 2022

Minis har vart hemma &,jag fick en överraskning

Av anonym anonym - 30 september 2022 22:38

Jag såg på minis & hörde på hans hosta att den var inte riktigt ok några gånger vart som att han har tappat andan eller blivit andnings uppehåll .
Han vakande första gången runt 05:10 & sen vid 07:10 men la sig ner igen ställde sig runt halv åtta & ville ha mjölk så fick han det & la sig på en gång och somnade till tills att min stora kom in & väckte oss.
Men vi var redan vakna så ingen katastrof eller precis.
Min stora skulle ha friluftsdag i judarskogen i dag som han såg fram emot också .
Så han sprang omkring tills att klockan var runt 09:30 så somnade han om igen & vakande runt halv två var väldigt lös i magen också som han inte vart på år & dag eller så el aning också jag ville ha minins hemma nu också.
Så jag passade på med det här jucie plus grejen & nu helt ärlogt så känner jag mig allt osäker helt ärligt.
Jag skulle få visst gratis prover & det var inom 3 kategorin inom produkterna läste sen på infon jaha själv klart så det här bank id försökte få ihop en annan lösning men då kom der ett svar på att det enda du kan få är att betala så sätter vi in sen till dig summan tillbaka när jag såg summan så kände jag nästan att jag hade lust att säga dra åt helvete när jag såg att priset låg på 1700 kr men nånting & det tänker jag inte lägga ut något på .
Medan jag frågade min vännina om det här företaget som hon ska hjälpa mig att komma in i om det också behövdes bank idén mm för att inte hamna i samma knipa igen som sagt.
Eller situation precis.
För jag lärt mig en läxa att inte bli lurad på pengar igen & sen också att inte bli utnyttjad på pengar igen så det är ett nej.
Sen fick jag mig allt en överraskning från sambon som då sa till mig vad är för röd bil står där & då var sambon som kom förbi.
Ville visa sonen bilen men gick inte så bra precis efter minis sov ännu då & mamms vilade också.
Men ordnade mat till minis ut i fall om han skulle vara Hungrig när han vakande så det inte skulle vara nån panik.
Senare kom ungarnas gudmor över på en fika hade med sig nån tårta också efter 2 av hennes barn fyllt år.
Men var trevligt att ha henne här också en stund också.
Men det blev ingen middag för mig i dag.

Sen köpte jag ett par rosa byxor ska köpa munktröjan till byborna också bestämde mig att stöda rosa bandet blir ju den månaden nu.
Sen rosa disk borste också tänkte så lite färg glatt på diskbänken.

Sambon som kom & överraskade mig i dag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Söndag 28 april 22:57

Jag sov gott minis sov gott också i natt var trött.vakande kl halv åtta ungefär sen efter det så då frukost min stora skulle på kalas i stan. Vi gick ut en sväng eftersom mormor skulle följa med dit. Upp till Fridhemsplan och efter detta hämta gå...

Av anonym anonym - Lördag 27 april 23:55


Blev nått väldigt skumt för mig när jag vakande måste jag säga att det var jag trodde det var fredag. Undra varför sambon låg och sov brevid vid och minis ropade på mlg också . Regnade hade huvudvärk när jag gick upp också. Små kaos på morgonen oc...

Av anonym anonym - Torsdag 25 april 23:15

Sovi gott i natt som minis också . Kollade i ansiktet och det har slutat blossa upp Pga stress så klart. Minis var inte så enkel att få till förskolan Sminkade mig gjorde en videos på detta . Sen till normal handla hem saker . Minis stört j...

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards