Alla inlägg den 23 april 2022

Av anonym anonym - 23 april 2022 23:36

dagen började på sätt & vis killen undra var minecraft musik var & satte i gång det med dånande ljud framför lillen som blev lite stel & där det märkte jag ganska snabbt också sen med lika högt ljud var det mumin trollen & bamse som jag såg att minis blev skrämd av också och sen jätte hög dansbands musik på så att jag reagerade på volymen till & med tog & bestämde mig för att ta & klä på mig eftersom vi hade bestämt med mammsen & min större att gå till kungsn i dag & titta på körsbärsträden & ta en glass också.
men angående musiken så sa jag i från vad jag tyckte & då blev killen sur i stället.
Lyckas man få honom att inse en sak så ska det bli det andra.
som att det inte räcker med den här äckel kompisen som han har som tycker strippklubbar & porr resor alkohol är viktigare än sin familj & betee sig som en 5 åring.
( går inte in på namn på personen )
Tror bland annat killen har läst kommentarer på fb om vad jag har tyckt om denna människa & ingen bra bekantskap eller .
Med tanke på att jag är ganska bestämd på hur man ska beete sig som familj & tänka sig för också.
som nu fick en oros anmälan helt i onödan som i mina ögon tycker skulle var i stället till den här knäppa kompisen.
men annars har en fin promenad till kungsan blev der i allafall vackra träd mycket folk också till och med solen var framme också enda jobbiga var den kyliga vinden men annars riktigt trevligt var det tycker jag och minis nästan hela promenaden också.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards