Direktlänk till inlägg 8 november 2014

Gravid vecka 30. promenad på norrmälarstrand och samtidigt Militärövning käkat ute

Av anonym anonym - 8 november 2014 22:55

God kväll!

 

En lung både för mig och lilleman förutom ett ep anfall på natten så klart.

Men bröt ihop i går kväll och berättade för min mammsen om att jag inte vill har barnets pappa eller morsa inblandad efter bebisen är född eftersom jag inte har mått bra av det beslutet,och aldrig var förtjust i en sån självgod människa som säger man ska lyssna till hjärta.

För min del ska man se betende, och om man har i stort sätt har samma kemi också och likande intressen och hitta på saker så ser jag på det,och inte bara datorn hela tiden andra saker måste man kunna göra också om man har ett förhållande.

Så är det.

Denna dag blev så här och för min del helt okey man klev upp halv elva i alla fall men det hade ju med anfallet och plus att vila också när man har en lilleman i magen också så klart det är sak som är säker också så klart.

Men det gick bra i alla fall, tog och fixade min frukost efter att mammsen var och som sen frågade mig vad jag hade för planer  för dagen,vad jag visste hade jag inga speciella eller så.

Förutom att koppla av så klart ,som barnmorskan sa att jag måste nu börja änga tid åt min själv också nån timme,och blir jag sur så ska jag gå ut så det inte går ut över andra människor som man känner och det har hon så rätt i.

Men nu var det som vanligt och hon förstog i går hur jag mådde angående det är med att jag måste barnets pappas morsa i bilden och det vill inte jag så nu först så förstog hon det och sa att jag inte behöver/vi behöver också,och det han gjorde var att utnyttja mig.

Vi tog en promenad i dag via rålisparken och sen norrmälarstrand,men vid lillamariebergsbron så höll dom på med några övningar som man inte förstog sig på över huvudtaget,men sen när man senare kom in i rålisparken så stog det en massa militär bilar i olika varianter,terrängbilar med släp och radio bilar eller om det var nån sorts kontakt bil det hette,massa lastbilar och saker så både jag och mammsen undra var det handla om.

Beslöt mig för att ta bilder på detta dom som stog vid cykelbanan vid vattnet nu.

Ska lägga upp dom som jag tog också så klart så det inte är bara är bebis tillbehör och sen lite av dom som jag har nu tagit i från mina promenader som sagt.

Vill ju inte göra min mamma blogg för tjatigt eller med tanke på alla katergorier som man har skrivit upp.

Så man får någon variation också så klart för det måste man ju.

 

   

Bild 1. datum 3.11 november.

 

Och i dag från promenaden från Norrmälarstrand halv vägs till stadshuset då när en Tanks stog där.

Blev tvungen att gå och fråga vad det handla om och visade sig vara någon militär övning i stan som dom visst hade gissar då på att dom inte har informerat något om detta läste sen på nätet i tidningen om denna övning som dom hade sen i går till i dag.

 

 

Här den 1 bilden åtminnstonde får se om jag kan lägga in den andra i morgon här.

så fortsatte promenaden till Fridhemsplan där jag och mammsen gick och käkade på Resturang den kinesiska som ligger kände knappt igen den nästan inte varit där på ungefär 10-15 år.

I morgon ska jag försöka på min en längre promenad i alla fall för mig och lillemans skull så klart honom ska man inte glömma bort precis eller och dessutom bara bra att vara utomhus och få frisk luft också så klart när man är gravid.

Och hade mina tankar på mitt    att jag måste förbereda honom på något vis angående lilleman och att man måste på något vis göra upp en plan så att han kan umgås med vänner också och inte bara mig och lilleman hela tiden.

Ska fundera ut den i morgon och sen maila den via mailen till honom.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards