Direktlänk till inlägg 26 november 2014

Gravid Vecka 32. varit på Ultraljud, och sen kollat på Barnvagn ändra mig genast när jag såg den

Av anonym anonym - 26 november 2014 22:50

God kväll på er!

 

Vakande i dag halv nio och över att jag begrep noll, antingen att jag måste ha drömmt eller annars att min papps sa nånting när han väckte mig blev lite smått förvirrad av det hela som sagt.

Sa nånting med kollega som jag inte förstund nånting av misstänker drömm som sagt man kan aldrig veta eller.

Men skulle till ultraljud i dag på odenplan och läkarhuset där, som gjorde mig en aning smått förvirrad visst många våningar och man visste inte till vilken som man skulle eller precis,så det blev att fråga i receptionen och det var 3 hissar som dom hade där också och en av dom visade sig vara ut funktion och den som var i mitten var ut funktion min papps som kom med i sällskap  han frågade varför det var så långa köer dit mm.

Och fick veta att en som kom med leverans hade fått vänta i ungefär 10 minuter för att komma upp till plan tre för att det var så proppfullt och kö till hissarna så att det inte kvar klokt aldrig varit med om något liknande precis eller som denna gång.

Ultraljudet gick bra och lilleman mådde bra och hade lite lite mage men det var ingen fara alls det var helt normalt så det kändes väldigt skönt och höra också.

Så det behövde jag inte vara orolig över,vill hellre att han har lite hull på kroppen än vad våldtäksmannen till pappan har han var ju en pinne och vägde runt 68-69 kg kanske till och med mindre än det hade ju ljugit för min pt också en gång om vikten så han är undernärd egentligen våldtäks mannen till pappan.

 

men det var bra att allting så bra ut i alla fall och gjorde mig glad också han var visst lite lättare att hitta i dag än vad han har varit tidigare då har han varit smått småflirtad i stället.

Detta tog bara några minuter att gå igenom kändes lite märkvärdigt och se honom så stor som han nu har blivit än dom andra gångerna.

Efter detta så blev det en tur till vällningby för att vi skulle kolla på en barnvagn där den här som min sons Gudmor har kollat upp till mig som var mörkblå.

Och vilken tid det tog att ta sig dit låg i vinsta gård så fattar inte hur det kommer sig att dom sa vällingby till mig när jag frågade var så det var dålig information som sagt.

Men till slut hittade vi rätt efter lite tjafs och så, men krångligt var det och inte lite eller.

Den vagnen var verkligen ingen höjdare så den såg mycket bättre i på bild än i verkligheten men så kan det vara med vissa saker så klart.

Men jag kände att det här var inte sorten som jag vill ha ju ha en vagn med sväng bara hjul där framme och inte osvängbara som fanns på 80-90 talet så det här fick vara tyvärr och sen att den såg risig ut också tyckte jag.

Så det blev hem och kolla vidare för att se hittade några till och plus att jag hade ren tur till och med att det fanns en här på kungsholmen och dom bodde ungefär 15 minuter i från där man själv bor så bestämde mig för att höra efter och se om denna fanns kvar,men för att vara på säkra sidan så tog och kolla vidare men här i närheten och mina trakter aldrig mer att jag åker ända till hässelby bara för barnvagn skulle verkligen har varit något annat om man hade i vällingby hässelby/spånga trakterna.

Denna kväll så har jag verkligen ägna timmar för att kolla om jag hitta några som passar mig.

Men bestämt mig för hittar jag inte så går jag till en barn butik eller beställer via nätet en som jag vill ha och som jag tycker passar mig vill varken ha en förstog eller för liten vagn.

Och sen antingen 0-2 eller 0-3 månander gammal så klart  but anyway nu blir det först den här på i närheten av mig eller där man bor.

Är ju en kräsen människan inom vissa saker så där är det lite svårt och hitta eller andra ska förstå att det är det och det som jag vill ha och inte tvärtom.

Men somnade till här framför tv.n  och vid middagen blev min mage dålig totalt lös i magen kan vara järn tabletterna så klart men roligt var det inte åtminnstonde.

Och sen att upp min ena ljus slinga vid blommorna kommer sätta den på något annat ställe till jag sätter på min färgade lampor och julstjärnan och avdents staken är ju nu 1 advent på söndag.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Av anonym anonym - Torsdag 21 mars 23:59

Sovit minis oxgäh planerarr. Ansikts. Mansk puré & cafe 2 gånger i veckan olika masker Ögonask pure & cafe 2 gånger i veckan Ansikts olj ivy Aia 2 gånger i veckan Ansikts kräm ivy aia varje dag morgon make up /kväll ha huden fuktat o torkat ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards