Alla inlägg den 10 juli 2022

Av anonym anonym - 10 juli 2022 23:06

Mådde i dag bra på morgonen lekte med minis i dag mina dagliga morgon rutiner ge minis mjölk som vanligt & ta det lugnt under tiden som vanligt.
Sen låta honom sova förmiddagssömnen som vanligt & sen ge honom lunch.
Medan han sov dom sista minuterna efter minis hade vaknat gav jag lunchen som vanligt sen efter han var mätt så då bröt det loss att det snurrade lite i huvudet på sen kom det mer & mer sen när jag reste så blev jag tvungen att ta i köksbordet till arbets bänken mm.
jag skicka sms till sambon som jag dock blev väldigt besviken på eftersom han prioriterade ett garage först prioritera ett garage före sin familj med sitt barn på 1 år vars 1 åringens mamma fick yrsel & vars att jag hade svimmat i stället eller svimmat.
Tyckte att det var väldigt respektlöst & väldigt sårande tycker jag så jag till & med börja gråta.
Förstår inte detta samma sak när syrran ringde o skrek att jag hade förväxlat då skulle han packa tvätta lastbilen först & risken stor för att jag hade fött.
Så oförskämt tycker jag plus hör hur jag grät också.
Från min sida i familjen skulle det vara tvärt om det som har hänt personen i fråga är den som blir prio 1 det vet jag.
Sambon sa ska vi ringa syster fast han att hon knappt svarar då bröt jag i hop sen hade sambon ringt minis gudmor hoppades på att hon skulle ställa upp men där var kompisen viktigare så det sårade mig också.
Men har aldrig i mitt liv känt mig så borta prioriterad som nu plus sonen på 1 år som blev orolig kom o la sitt huvud på mig ett par gånger & gråtandes oclså.
Som tur var kom min farbror & hjälpte mig med allting.
Men rena mardrömmen var detta för mig & hur dåligt sambon behandlla mig & sitt barn förstår inte hur man kan göra så som han gjorde jag hade gjort tvärtom helt ärligt.
Plus hade yrseln från c:a 13:30 till 18:00 så detta tycker jag var ganska dåligt & respektelöst mot sin familj känns som att jag inte har nån lust att ställa upp efter detta helt ärligt.
Men men tur var fick hjälp av min farbror som hjälpte mig ta hand om lillen sen ringa hjälpa att ringa 1177 där jag fick prata med dom om hur jag mådde & läget var .
Ena stunden skulle jag åka direkt in sen efter detta ringde 112 där typ 10 läkare var inblandade i det hela fick typ prata med 8 st berätta allt för dom samma sak men kom fram till att jag skulle ringa min läkare på karolinska i Huddinge som gjorde mig va mem sa att jag hade min läkare på ks i Solna .
Så då skulle jag höra av mig dit & skulle det bli värre så åka in till akuten för mera kontroll.
Kan säga att det kändes lite som när jag fick missfallet 2018 med snurrigheten mm .
Men led verkligen med minis som sagt .

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards