Alla inlägg den 11 juli 2022

Av anonym anonym - 11 juli 2022 23:12

Sov gott bara lite udda drömmar hade jag sambon på överklass gymmet & jag på en lyxkryssare i Karibien & fick reda på att jag var gravid var väldigt skummt i allafall.
Visst jag vet att jag vet att jag vill ha en till men sen efter det räcker det.
Detta var en märklig dröm som sagt som sagt & som jag vaknade i också tur var.
Så ringde vi ep teamet på Ks i Solna ( karolinska sjukhuset i Solna)
Berättade om yrseln som kom i går efter middag.
Dom gissade på kristallsjuka som fick att skratta nästan för jag tror mer på medecinerna och den som dom har höjt dosen på eftersom det stog yrsel mm.
Så bestämde vi oss att åka ner till stan för att ta ut konto utdrag på den bank som min förvaltare har till gång till för det känns som att det är något som inte stämmer alls och sen det här med 399 kr i månaden som inte ens stog på med på utdragen eller.
Plus att jag hade ett ärende in till stan så vi åkte in till stan & banken & sen efter det så vi hade fått utdraget satte oss i lugn & ro så hände det igen att yrseln kom igen men denna gång hade jag allt tur helt ärligt dem var väldigt lindrig så kunde stå på fötterna utan att fötterna kändes som att man skulle falla ihop eller som i går såg synvilla som jag kallar det.
Men märkte att minis blev orolig igen men denna gång så var ju sambon med så han underhöll sonen för jag vågade inte ut i fall om man skulle falla ihop eller något annat.
Så vi satt en stund där & gick igenom papprerna som vi fick & jag försökte fokusera mer på mig själv dricka mycket tog lite av minis smörgås rån mm.
Sen tog vi det lungt fick ta sin tid att ta sig hem också vågade inte mig inte på att gå till babyworld & köpa orginizern till vagnen .
Ska se om man hinner i morgon.
Sen ringde syrran efter sett sambons missade samtal i går som jag var väldigt upp rörd över ville jag skulle få vätske ersättning & ett gradivitets test.
Men sen senare i dag så ringde min farbror som kom & höll mig i sällskap tills detta var över angående yrseln & att sambon kom hem också så klart.
Så käkade pizza på pizzerian på Fridhemsplan som sambon gillar också precis som jag också.
Sen senare på kvällen /eftermiddag kom minis bonus farmor & hämtade blöjorna till bonus kusinen som vi säger , sen 10 minuter efter detta så kom åslxvädret som dom hade snackat om på morgonen på vädret på nyheterna.
Ganska rejäl smällar var & ett skyfall också på eftermiddagen.

Mina grönsaker .

Mina grönsaker är detta tomatplantor i pallkragen ( dom som syns)
Hoppas det blir något av allt också nu som sagt.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards