Alla inlägg under juli 2022

Av anonym anonym - 13 juli 2022 20:00

Sov gott i natt vakande runt 08:30 tiden .
Skulle packas & fixa dom sista sakerna också innan vi for också.
Syrran skulle komma förbi eftersom hon skulle med till Finland .
I dag blev det Silja symphony som vi åkte nu med.
Men vilken kaos det var på båten.
Alla resturanger fullbokade precis över allt på båten världens kö till mundo också eftersom det var så sent så valde jag en räkmacka i stället.
Med dåliga räkor tyvärr.

Av anonym anonym - 12 juli 2022 23:30

Sov bra på morgonen Ringde vi ep teamet igen efter går dagens lindrigare yrsel som jag hade på banken i stan igår.
Men i dag kändes det som att jag hade Mer rätt än vad dom hade angående min medecin.
Den nyaste är den som höjts så måste vara denna medan säger bara .
Sen ml ni må

Av anonym anonym - 11 juli 2022 23:12

Sov gott bara lite udda drömmar hade jag sambon på överklass gymmet & jag på en lyxkryssare i Karibien & fick reda på att jag var gravid var väldigt skummt i allafall.
Visst jag vet att jag vet att jag vill ha en till men sen efter det räcker det.
Detta var en märklig dröm som sagt som sagt & som jag vaknade i också tur var.
Så ringde vi ep teamet på Ks i Solna ( karolinska sjukhuset i Solna)
Berättade om yrseln som kom i går efter middag.
Dom gissade på kristallsjuka som fick att skratta nästan för jag tror mer på medecinerna och den som dom har höjt dosen på eftersom det stog yrsel mm.
Så bestämde vi oss att åka ner till stan för att ta ut konto utdrag på den bank som min förvaltare har till gång till för det känns som att det är något som inte stämmer alls och sen det här med 399 kr i månaden som inte ens stog på med på utdragen eller.
Plus att jag hade ett ärende in till stan så vi åkte in till stan & banken & sen efter det så vi hade fått utdraget satte oss i lugn & ro så hände det igen att yrseln kom igen men denna gång hade jag allt tur helt ärligt dem var väldigt lindrig så kunde stå på fötterna utan att fötterna kändes som att man skulle falla ihop eller som i går såg synvilla som jag kallar det.
Men märkte att minis blev orolig igen men denna gång så var ju sambon med så han underhöll sonen för jag vågade inte ut i fall om man skulle falla ihop eller något annat.
Så vi satt en stund där & gick igenom papprerna som vi fick & jag försökte fokusera mer på mig själv dricka mycket tog lite av minis smörgås rån mm.
Sen tog vi det lungt fick ta sin tid att ta sig hem också vågade inte mig inte på att gå till babyworld & köpa orginizern till vagnen .
Ska se om man hinner i morgon.
Sen ringde syrran efter sett sambons missade samtal i går som jag var väldigt upp rörd över ville jag skulle få vätske ersättning & ett gradivitets test.
Men sen senare i dag så ringde min farbror som kom & höll mig i sällskap tills detta var över angående yrseln & att sambon kom hem också så klart.
Så käkade pizza på pizzerian på Fridhemsplan som sambon gillar också precis som jag också.
Sen senare på kvällen /eftermiddag kom minis bonus farmor & hämtade blöjorna till bonus kusinen som vi säger , sen 10 minuter efter detta så kom åslxvädret som dom hade snackat om på morgonen på vädret på nyheterna.
Ganska rejäl smällar var & ett skyfall också på eftermiddagen.

Mina grönsaker .

Mina grönsaker är detta tomatplantor i pallkragen ( dom som syns)
Hoppas det blir något av allt också nu som sagt.

Av anonym anonym - 10 juli 2022 23:06

Mådde i dag bra på morgonen lekte med minis i dag mina dagliga morgon rutiner ge minis mjölk som vanligt & ta det lugnt under tiden som vanligt.
Sen låta honom sova förmiddagssömnen som vanligt & sen ge honom lunch.
Medan han sov dom sista minuterna efter minis hade vaknat gav jag lunchen som vanligt sen efter han var mätt så då bröt det loss att det snurrade lite i huvudet på sen kom det mer & mer sen när jag reste så blev jag tvungen att ta i köksbordet till arbets bänken mm.
jag skicka sms till sambon som jag dock blev väldigt besviken på eftersom han prioriterade ett garage först prioritera ett garage före sin familj med sitt barn på 1 år vars 1 åringens mamma fick yrsel & vars att jag hade svimmat i stället eller svimmat.
Tyckte att det var väldigt respektlöst & väldigt sårande tycker jag så jag till & med börja gråta.
Förstår inte detta samma sak när syrran ringde o skrek att jag hade förväxlat då skulle han packa tvätta lastbilen först & risken stor för att jag hade fött.
Så oförskämt tycker jag plus hör hur jag grät också.
Från min sida i familjen skulle det vara tvärt om det som har hänt personen i fråga är den som blir prio 1 det vet jag.
Sambon sa ska vi ringa syster fast han att hon knappt svarar då bröt jag i hop sen hade sambon ringt minis gudmor hoppades på att hon skulle ställa upp men där var kompisen viktigare så det sårade mig också.
Men har aldrig i mitt liv känt mig så borta prioriterad som nu plus sonen på 1 år som blev orolig kom o la sitt huvud på mig ett par gånger & gråtandes oclså.
Som tur var kom min farbror & hjälpte mig med allting.
Men rena mardrömmen var detta för mig & hur dåligt sambon behandlla mig & sitt barn förstår inte hur man kan göra så som han gjorde jag hade gjort tvärtom helt ärligt.
Plus hade yrseln från c:a 13:30 till 18:00 så detta tycker jag var ganska dåligt & respektelöst mot sin familj känns som att jag inte har nån lust att ställa upp efter detta helt ärligt.
Men men tur var fick hjälp av min farbror som hjälpte mig ta hand om lillen sen ringa hjälpa att ringa 1177 där jag fick prata med dom om hur jag mådde & läget var .
Ena stunden skulle jag åka direkt in sen efter detta ringde 112 där typ 10 läkare var inblandade i det hela fick typ prata med 8 st berätta allt för dom samma sak men kom fram till att jag skulle ringa min läkare på karolinska i Huddinge som gjorde mig va mem sa att jag hade min läkare på ks i Solna .
Så då skulle jag höra av mig dit & skulle det bli värre så åka in till akuten för mera kontroll.
Kan säga att det kändes lite som när jag fick missfallet 2018 med snurrigheten mm .
Men led verkligen med minis som sagt .

Av anonym anonym - 9 juli 2022 23:05

Sambon väckte mig med en massa pussar & sen minis också sen trodde att jag somnade om som jag inte alls gjorde.
Sambon var & hämta bilen i nyqvarn med tanke på vad som hände i går efter att ha tagit hem pickupen också när den gick på bärgning mm.
Hämta hem den ordinarie bil hem.
Så jag & minis var hemma under tiden när han ordna detta , jag skrev minusens res lista för att få klart denna också så klart angående minis så att nu är det då min tur att fixa min lista till Finland.
Sen började jag kolla på lite sitt dynor i samma färg som på suffletten som vi har som jag ska ta & köpa om den finns på den barn butiken som jag tänkt mig så att man har passande färg till suffletten.
Sen ringde sambon & sa att han var på väg hem & bestämde oss för att handla hem det som behövs också till dom här sist dagarna här innan vi drar.
Sen får man se om syrran hänger på eller inte efter att hon fick informationen om vad hennes del i resan som inte alls då var mycket.
Annars underbart väder i dag har det vart här också nu soligt i stort sätt hela dagen har det.
Sen prata med minis gudmor som visst frågade om jag kunde gå över & se om hennes kille var i lägenheten så var visst något igen så bestämde mig för att ringa på en gång tycker deras förhållande är lite otäckt.
Till & från hela tiden mm.

Av anonym anonym - 8 juli 2022 23:19

Sov gott minis vakna runt 07:00 ungefär medan man själv var helt slut också så klart gav mjölk & somnade om en stund tills lillen var klar med maten
I dag var det lite speciellt väder måste jag säga att det var fint på morgonen till runt 12:00 tiden var detta också många Flashback av kryssningar /stugan i Finland också & från båten också .
När jag åkte själv satt på starlight & då när det kom en rejäl åskblixr som då var röd.
Men detta var ett rejält skyfall i allafall det var det i allafall.
Sen gick sambon på semester i dag också så nu blir det äntligen till Finland också som sagt.
Han hade otur på hem vägen att det var något som hade pajat också på den gamla bilen också.
Sen skulle han till tandläkaren också & där fick han riktig världens dom också till & med angående tänder & han håller verkligen på att förstöra sina tänder utom ordentligt nu också måste jag säga att det gjorde.?
Var till Fridhemsplan i dag mötte upp sambon där efter tandläkaren också så gick på st Eriks gatan så märkte jag en massa ballonger då visade det sig att det var det här nya gymmet som hade öppnat.
Kristall kronor lounge rum mm var det också tv i crosstrainern & olika träningsprogram som man kunde välja på medan man sprang eller se på tv på crosstrainern.
Tyckte det var väldigt snobbig & överklass på det hela helt ärligt ungefär som sats Odenplan ungefär.

Nu plantering på väg av det som jag har planterat .

Av anonym anonym - 8 juli 2022 00:04

Skit väder mrdmt.

Av anonym anonym - 6 juli 2022 23:45

Vi vaknade runt 07:30 i dag minis helt snorig av sig .
Fint väder & behaglig värme var en snabb vända till but handla hem bindor & lite grejer till minis efter han hade vaknat & sovit för
För middag.
Annars har man lekt med honoM istort sätt hela dagen sen på kvällsm har . Men

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards