Alla inlägg den 15 januari 2023

Av anonym anonym - 15 januari 2023 23:21

Jag minis sambon sov länge i dag .
Har mycket förkylningen att göra och att min energi kanske inte ännu är på hel topp ännu.
Men hoppas på att man är frisk till nästa vecka i allafall.
Upp till Fridhemsplan där gubben hade lite ärenden och jag köpte en pyjamas till sonen och en tröja som jag och sambon fick köpa byxor och orsaken är att han fick en tröja för mycket också i julklapp som gjorde att jag fick planera om allting nu angående kläder.
Egentligen lite elakt mot min större son att inte köpa något till honom tycker jag med sambons mamma bryr sig om min större son.
Men men nu har minis byxor i allafall .
Hostan har blivit bättre i dag än så länge och jag kände att jag orkade lite mera för från mitten av förra veckan också men jag hoppas verkligen på att bli bättre snart i allafall och sen skrapa i hop mina sista 10 poäng på min hemsida på det här veganska företaget som jag kämpar med nu också.
Så dumt att jag inte kan lägga ut min adress här på bloggen finns säker många nyfikna och kanske intresserade att ge mig lite kunder eller att jag kan signa skulle vara helt underbart.

Av anonym anonym - 15 januari 2023 00:01

Jag sov gott i natt och måste vart djupt också till och med .
Större sonen skulle på födelsedags kalas i dag borta i Bromma på leosleklamd visade sig vara från 10:30 till 14:00 tyckte att det kändes en aning för långt till och med.
Funderare lite på vad man skulle hitta på för under under tiden för att få tiden att gå också till och med.
När vi kom dit så var den nån förälder som hälsade på mig men presenterade inte sig själv tyvärr .
Sen gick jag förbi en skylt där det stog att öob hade stängt där som gjorde mig förvirrad också själv och sen var cafet borta och resturangen och en till resturang också var borta.
Sen inne på citygrossfick vi veta varför dom har lagt ner precis allting för att det ska bli idrottshallar i stället.
Hämtade större sonen tidigare för vi bestämde att lämna eller byta leksak som minis hade fått i julklapp som han redan hade också .

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards