Alla inlägg den 23 januari 2023

Av anonym anonym - 23 januari 2023 23:40

Jag sov till halv åtta dom här hemtjänsten stog bara och tills att jag satte mig för att gå wc.m och kissa så kom min stora och väckte mig så skynda mig att klä på mig och sen också att jag skulle lämna honom på skolan.
Minis låg ännu och sov när jag kom in men ingen stress i dag eftersom han skulle vara hemma sista dagen o gå till förskolan i morgon ville ha honom hemma en extra dag för att vara säker i det hela också så inget knas händer eller.
Så har gosa med honom tog ut honom och skulle självklart envisas med mössan och vantarna tills att det var dags för honom enligt honom att ha på sig detta så då var det något annat.
Sen hittade jag en present till mln stora son i dag oclsä angående Pokémon skicka i väg ett meddelande om det fanns kvar som det gjorde och bokade dom på en gång skicka i väg ett meddelande sambon om detta och i dag var det första gången som jag kände irritation eftersom han är på honom alltid på nånting antingen om temperament eller att han önskar sig det enda till det andra.
Och hur det märktes hur han håller på att han inte ska ha presenter på sin födelsedag eftersom han har redan fått så mycket och där gick gränsen för mig plus att jag var lite orolig också när jag fick höra om mjuka kläder hur det kan gå också som på julen när sambons mamma gav något klädesplagg med att hon skulle ha tillbaks det så då fick jag skit för detta att jag klagar hela tiden på sambons päron som jag inte ens gjort kanske vart lite orolig eller så men aldrig klagat.
Att jag skulle vara sur hela tiden men om det är någorl som verkligen klagar så är sambon antingen på min mamma eller på min stora son men tänker inte på hur jag tar detta helt ärligt.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards