Alla inlägg den 10 juli 2023

Av anonym anonym - 10 juli 2023 22:13

Vakande av att jag kände mig ganska seg i morse.
Och jag tog min en funderare angående med min tidigare klass kompis tidigare gudmor men bytte ju sen till min granne som bryr sig om både barnen och mig och Kännt mig sen bebis .men meddelandet berättade jag hur jag kände mig och att min son inte kommer i håg henne bara fråga vem det är och kritisera gubben för det ena till det amdra med saker som inte ens stämmer som hon har sagt.
Varit iskall mot mig helt och hållet och tog mig en ordentlig funderare och beslöt mig för att berätta för henne att jag har gudmors rollen till annan.
Så illa som hon behandla mig så kändes det som varFör och varför lägga energi på något onödigt i stället som bara gett negativa resultat än bra och positiva resultat.
Finns bättre människor att umgås med än såna här och tar något på ansvar och inte undviker detta. Så det är inget jag tänker ödsla tid eller energi på.
Efter frukosten bestämde vi att åka in till nummela först ville inte min stora med men ändra sig sen. Eftersom jag hade lova honom hamburgare så kunde man ta det till lunch så han blev glad.
Men dock så gillar jag infe min stora hade muggen på ett sätt på bordet så att den i misstag föll i golvet så satt sambon och blev sur och suckade medan jag lugnade min stora så han inte skulle bli arg.
Och samma sak i butiken så blev han törstig och jag bestämde att vi köper en vatten flaska till honom och vad händer att man får höra det kan du dricka i kranen utan för i stället och då höll jag på att gå i taket .
Jag tycker att hans sätt att behandla barnen är inte det bästa kan kläcka ur sig exakt vad som helst utan att tänka först innan han öppnar käften.
Så negativ hela tiden till saler helt ärlig och tycker att det är tråkigt också.
Var till tokmanni där jag köpte ett till Mumin nattlinne i rosa färg.
Nu är det en munk tröja med förfadern som jag ska hitta var ju sist så grymt sugen på denna och stör mig att jag inte hann köpa på en kryssning.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards