Alla inlägg den 27 juli 2023

Av anonym anonym - 27 juli 2023 22:42

Jag vakande av sonens mamma ropa och ville till oss i sängen.
Vi bestämde oss att åka till lohja i dag efter att jag har berätta .
Så tog vi en tur dit i dag var ganska svalt också tack och lov var in på tokmanni där och snacka om större utbud också än tidigare butiker i nummela och inne i Helsingfors .
Det var en trevlig dag där också kollade in i lite butiker passade på att köpa dom kläder jag spanat på nu som jag tittade på i går plus köpte underkläder hade inga rena så passade på att köpa var 3 för 2 ska lägga ut bilderna i morgon kommer annars väcka minis.
Men tyvärr hem vägen då blev det lite annat minis trots ålder vilket är inte lätt när han hoppa och stutsa över allt.
Som han inte tål men som jag sagt åt honom hela tiden det är just så här det är att ha barn det är inte alltid dans på rosor så trodde han det så ska man tänka var man utsätter sig för eller som han gör skylla på mig eller mothugg så fort jag nämner nånting .
Jag ska sälja min lägenhet för det ena till det ena till det andra och detta är något som sårar mig som han absolut inte tänker på eller går in i hjärnan på honom.
Inom familjen går jag mot attack försvar så är det också kommer han få räkna med.
Kallar mig ego som jag inte är det är närmare att jag nu mera tänker på mig själv och mitt välmående som jag behöver till 100 % och dom som jag verkligen absolut tänker på är mina 2 barn och dom 2 går före gubben som inte förstår detta .
Anklagade mig i lohja för att jag köpte dessa
1. Ett linne och en t tröja ( sport variant)
2. Ett par svarta shorts
3. Bh påsar för att tvätta bh.n
4. Schampo /balsam detox variant
5 våg med vikt/muskelmassa/fett invändigt utvändigt /kropps temperatur bland annat
6. 3 par trosor pga att jag inte hade på mig

Hur kan man?
Det är hans äckliga kontroll behov som han har kontrollerar mig hela tiden .
Sen har jag ett funktionshinder/ socialfobi/ dyskalkyli som han inte förstår allt på eller nonchalerar detta än acceptera detta i stället och anpassa sig efter detta.
Behandla mig som att jag var 2 år.
Hade han inte börja göra så här mot mig så hade det inte vart så här helt ärligt .

Jag har mest sonen från 15:30 - 18:00 efter förskolan , lagar mat så minis har han får äta lite onyttigt då bland men med tanke på övervikten som vi båda har så är nyttig mat viktigt för mig både mig och minis.
Lagar mycket för det ska räcka till gubben och om mammsen/ min stora son om det skulle krisa sig genast mothugg att jag inte gör något med minis mothugg direkt.
Han fick mig att gråta helt ärligt .
Man får inte stressa mig
1. Av min ep
2. Sen att jag måste ha egen tid
Har haft med en amerikansk militär att göra 2018- 2019 andra gången jag höll på att falla i hop och lärde mig att ta hand om mig själv och bry mer om mig själv än om andra första upplevelsen ont i kroppen
Och andra ont i bröstet också sen dess bestämde jag mig för egen tid inte bara bry mig om andra konstant som jag gjort alla år tills jag förstog och insåg att jag måste bry om mig själv också det här är nått som han inte förstår eller vill förstå.
Har inte jag rätt till detta i stället att jag måste hålla att anpassa mig efter honom få skit i stället så då är det nej tack men inget med ego att göra bara att bry om mig själv för det behövs för mig.
Men sårade mig bra mig bra det gjorde han i allafall helt ärligt.
Sen tvinga mig att sälja min lägenhet också kommer aldrig hända men skrek i bilen mycket saker som man hade samla på sig länge nu .
Har svårt att prata om saker men känner
Men hemma spelade jag badminton med mig och jag satte mig på rumpan mitt i spelet men hade roligt åt det i allafall precis som min större son.

Testa denna den var fin men passade inte mig.

Den nya vägen som ska hem ska installera i morgon så det är klart och prova appen som tillhör den också.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards